#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Učiníte přítrž ošklivým pomluvám na jistou osobu z okolí. Máte totiž velmi silně vyvinutý cit pro spravedlnost a jednoduše nesnesete představu, že se druhému děje jakékoliv bezpráví. Svým zásahem mnoho známých překvapíte, ale zároveň získáte respekt.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden se budete věnovat především poklidným domácím záležitostem! Skvěle se odreagujete při zvelebování příbytku. Navíc máte dost fantazie a invence, takže vaše zkrášlování domácnosti sklidí zasloužený obdiv a mnoho pochval ze strany blízkých.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Partner vás pozitivně ovlivní svými názory. I když se jim zpočátku budete bránit a snaha lpět na starých přesvědčeních vás nemine, nakonec připustíte, že váš protějšek má v jistých ohledech pravdu. Vaše drahá polovička navíc ocení, že jí nasloucháte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden se úspěšně zbavíte veškerých pracovních restů a povinností. I když to bude poněkud náročné a můžete si být jisti tím, že pár těžších překážek vás nemine, nakonec všechno úspěšně zvládnete. Spadne vám tak velký kámen ze srdce. Jen tak dál!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Komunikace s kolegy, která poslední dobou poněkud vázla, se zlepší o sto procent. Uleví se vám, neboť si moc dobře uvědomujete, jak jsou vztahy na pracovišti důležité. Navíc zjistíte, kde se stala chyba, a v budoucnu se tak dusné atmosféře vyhnete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V lásce budete mít možnost volby. Zdánlivě se jedná o pozitivní fakt, nicméně časem zjistíte, že nic není tak jednoduché, jak se zdá. Snažte se proto udělat si jasno, a to hlavně sami v sobě. Máte priority, kterých byste se neměli jen tak vzdát.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ohlédnete se do minulosti a to, co tam uvidíte, ve vás vzbudí rozporuplné pocity. I když se zpočátku nebudete cítit nejlépe, postupně zjistíte, že jisté události, ač negativní, vás v životě nasměrovaly na správnou cestu. Melancholie rychle přejde.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Začnete si připravovat cestu k lepší kariéře. Výhodou je, že máte jasnou vizi, které se nehodláte jen tak vzdát. Nejspíše se setkáte s několika nečekanými překážkami, ale díky svému odhodlání a vytrvalosti vše zvládnete levou zadní. Víte, co chcete!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V lásce konečně zapomenete na argumenty přátel a chladnou logiku a budete se řídit výhradně svým srdcem. Výsledek bude nadmíru pozitivní! Nejenom, že si uděláte jasno v tom, co doopravdy chcete, ale podniknete zásadní krok k tomu, abyste to získali.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Uspořádáte rodinnou sešlost. I když se organizace neobejde bez několika dílčích komplikací, které budete muset řešit, nakonec vše dobře dopadne. A můžete se těšit na událost plnou zábavy, humoru, příjemného povídání a milých lidí. Užijete si ji!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Bez váhání se chopíte příležitosti k lásce. I když se okolí bude zdát, že se do vztahu vrháte až příliš po hlavě, vy moc dobře víte, že je to jediná možnost. Nenecháte se odradit skepsí svých přátel a půjdete za svým srdcem, ať už to přinese cokoliv.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Změnu v milostném životě uvítáte s nadšením! Koneckonců, kdo by si nepřál vybřednout z nudy? Tento týden se můžete těšit na mnoho příjemného adrenalinu a rozechvělého očekávání. I když váš spánek možná nebude tak klidný, rozhodně to stojí za to!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY