#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Prrr ve všech větších výkonech jako například se sportovními rekordy nebo rychlou jízdou v autě, energie se dá vybít i jinak! Zkuste si třeba najít nějaký přivýdělek nebo pozvat blízké tam, kam si přáli vyjet, ale stále to vázlo kvůli nedostatku času.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Do popředí se dostává vaše každodenní práce, která vás má příjemně potěšit, ne vysílit. Doma můžete něco přetapetovat, nebo pokud jste v práci, máte chuť skončit dříve a věnovat se tomu, co vás nadchne. Prostě dovedete lépe naslouchat svému srdci.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Cosi nového vnese osvěžující vánek do vašeho milostného vztahu. Soustřeďte se toto období, protože i navzdory dřívějšímu propadu v lásce vás tento čas vyvede z tmy a vy znovu uvidíte jiskřičky lásky. Navíc se zadaří i v práci, což vás taky potěší.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V tomto týdnu jsou aktivovány rodinné záležitosti a domov. Jestliže prodáváte dům nebo byt, je velká šance, že dostanete super nabídku. Důležitým bodem je i vzdělání někoho z rodiny. Nepodceňte kouzlo společné přípravy, ratolesti ocení vaši pomoc.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaším nadšením je osvětlena vaše každodenní činnost včetně vašich zájmů a koníčků. Na přetřes může přijít také záležitost vašich sourozenců nebo písemný projekt. Mějte dostatek trpělivosti, abyste si se vším, co vás čeká poradili se ctí a bez hádek.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden získává důležitost váš finanční sektor, přičemž se objeví nějaké ty háčky. Ne, že by vám někdo vykradl domácí trezor, ale přibudou i malé dílčí výdaje. Stávající situace má tendenci rozladit i vašeho protějška, což na náladě moc nepřidá.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Čeká vás v týdnu úplněk, který se týká vaší osobnosti a osobních záležitostí. Zvyšuje váš šarm a získáváte ještě více na oblíbenosti. Navíc se můžete pustit do projektu, který už jste dlouho odkládali. Potěší vás i to, že se ozve někdo z minulosti.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Události tohoto týdne vnáší jasno do záležitostí. Může se jednat o vztah, který nebyl dořešen nebo také o osobní vliv, který jste ztratili. Úplněk vám ukazuje cestu, jak recyklovat minulost, aniž byste museli přijít o svoje názory či něco jiného.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Chce se vám do společnosti nebo někam vyrazit s přáteli. V tomto týdnu můžete také potkat někoho, kdo naplní vaši představu o férovosti. Než s ním ale navážete bližší vztah, prověřte si, zda je tomu skutečně tak, a nejedná se jen o první okouzlení.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Do popředí se v tomto týdnu dostává nová okolnost ve vaší kariéře, je tedy na místě počítat se změnami. Ve společnosti teď dokážete zatřást se vším, co není důsledně strnulé. Máte moc změnit pravidla hry, a to nejenom v práci, ale i u domácího krbu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden by měl na vás působit příjemně. Máte tendenci k společenským setkáním a myšlenkám na daleký výlet. Můžete také komunikovat s někým, kdo žije v cizině a přináší zajímavosti. Každopádně nuda vám bude na hony vzdálená a povinnosti podobně.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Předposlední březnový týden je vám nakloněn. Počítejte se zvýšenou komunikací nebo zprávami ohledně majetku vašeho partnera. Na přetřes přijde také něco ze sexuální oblasti. Je možné, že naleznete odvahu svěřit se svými sexuálními fantazii protějšku.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY