Horoskop Jarmily Gričové

Hned v pondělí ráno se Slunce dostane do Berana a vy pochopíte, že venku to sice může vypadat jakkoliv, ale jaro je definitivně tady. První impuls, který planety přinesou, se odehraje hned v pondělí odpoledne, kdy se v Beranu setkává Slunce s Uranem. Směr k riziku nabírají sice všichni, ale doopravdy se vyplatí jen ohnivým znamením, která vyhrávají. Znamení vodní a zemská se ale díky planetární spravedlnosti mohou těšit na neděli, kdy vstupuje do Ryb Venuše. Postará se o lásku a jiné pozitivní pocity.

Beran (21. 3.–20. 4.)

V pondělí chytíte turbulence a nezastavíte se až do neděle! Nikdo vám to však nebude vyčítat, protože každý ví, že šance, které dostáváte, jsou ojedinělé a pustit se nedají. V neděli budete sice vyčerpaní, ale šťastní, protože všechno funguje.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Když se něco nepovede, nemusíte hledat vinu v sobě, protože za to, co se děje, pravděpodobně nemůžete. Měli byste si však pořídit náležitě kvalitní dokumentaci, abyste svou nevinu mohli v případě potřeby dokázat i před úřady.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Rodinný víkend vám přinese zkušenosti, které budete pracně začleňovat do svých dosavadních názorů. Najednou pochopíte, že máte děti daleko zralejší, než jste si mysleli. Dojde vám, že byste jim kromě povinností měli přidělit i nějaká ta práva.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Všechno, co se týká citů, si nechte na přemýšlení i na projednávání až na neděli, kdy bude Venuše v Rybách. V tento den budete k partnerovi laskaví, ani vás nenapadne, abyste na něj sváděli nezdary za akce, které se nepovedly jenom vám.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pokud má váš miláček výročí, které by zasluhovalo oslavit, vykašlete se na všechny obvyklé dárky a vymyslete akci hodnou svých kvalit! Můžete třeba sezvat kamarády, s nimiž se hodně dlouho neviděl, a postarat se mu tak o příjemné překvapení.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nedělní vstup Venuše do vašeho partnerského sektoru je sice příjemný, ale vy byste byli spokojenější, kdyby nastal o týden později. Máte práce až nad hlavu, a trávení společného času s miláčkem si nemůžete dovolit, i když byste moc chtěli.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Když zvládnete pondělí, dokážete už všechno. Jde o den, kdy byste si s sebou do práce měli vzít pro jistotu svačinu, protože čas na oběd nebude. Odpoledne musíte navíc zapnout myšlení a dokázat odlišit pravdu od hodně bujných fantazií.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Hádky, které budou probíhat, jsou sice nepříjemné, ale zato očistné. Během týdne si vypovídáte všechno, co je potřeba, a neděle, která následuje, bude už beze stínu. Zjistíte, že k sobě přece jen patříte, a bude to zjištění velice příjemné.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Než některým lidem vysvětlíte, co je potřeba, bude rychlejší, když to uděláte sami. Dotyčné byste měli upozornit, že je to z vaší strany jednorázová akce, zapříčiněná nedostatkem času. Jinak by mohli čekat, že jejich povinnosti kompletně převezmete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nedělejte si starosti s tím, co opravdu nedokážete ovlivnit, a čehož je v tomto týdnu bohužel podstatně více, než toho, co ovlivnit můžete. Bylo by dobré, kdybyste dokázali alespoň na chvíli zapomenout na svou ctižádost a jen si tak užívat počátek jara.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nejzajímavější zážitky vám přinese noc ze soboty na neděli, kdy se ve vašem znamení setkává Venuše s Neptunem. Pokud se vám někdo prohání velice zajímavými sny, můžete čekat, že se snění v krátké době změní ve skutečnost, která bude ještě barvitější.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ve chvíli, kdy se v pondělí časně ráno Slunce odkutálí z vašeho znamení, máte sice dojem, že vás už nic hezkého nečeká, ale to je omyl. Týden věnujte práci a dohánění restů, abyste v neděli mohli podlehnout lásce, o niž se vám vstup Venuše do vašeho znamení postará.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11