Horoskop Jarmily Gričové

Zatímco pondělí a značná část úterka proběhne v klidu a vyváženě, ve středu se naplno projeví jak Slunce ve Střelci (novinkám nebude konce), tak trigon mezi Marsem a Plutem (pod povrch věcí se nejen díváme, ale z toho, co tam spatříme, si dokážeme vzít i poučení). V sobotu se navíc dostává Venuše do Kozoroha, což znamená, že budeme k lásce přistupovat odpovědněji. Následuje první adventní neděle, což je důkaz, že se Vánoce opravdu blíží…

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jste daleko méně konfliktní než obvykle, a všechno, co se děje, se snažíte řešit smírnou cestou. V úterý navíc můžete využít stacionárního Merkura ze Střelce a promluvit si s nadřízeným o zvýšení platu. Kupodivu pochopí, jak na tom jste, a pustí chlup!

Býk (21. 4.–21. 5.)

V pondělí a v úterý během dne, kdy se Slunce ještě pohybuje vaším partnerským sektorem, máte poslední šanci, abyste doma probrali dlouhodobé plány, na jejichž úspěchu se musíte podílet oba. Pokud máte dospívající nebo dospělé děti, přizvěte je do debaty!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Novoluní ve Střelci, které se odehrává v pátek, má na vás daleko větší vliv, než byste čekali. Váš obyčejný život vás začne nudit a vy přemýšlíte, jak ho změnit. Úvahy o cestách nebo studiu v cizině nejsou tak úplně mimo, ale realizaci pořádně promyslete!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Sobotní vstup Venuše do vašeho partnerského sektoru přinese spoustu nových kontaktů. Pokud vám zavolají kamarádi, kteří organizují každoroční předvánoční setkání, slibte účast. Stejně pozitivně přistupte k charitativní akci, kde je potřeba každá ruka.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jde o týden, kdy máte víc štěstí než rozumu. Můžete riskovat, ale všechno vám vyjde. Navíc čekejte zajímavé nabídky na pomezí práce a zábavy. Mírnit se musíte při nákupu vánočních dárků, za které jste letos schopni utratit i peníze, které máte na nájem.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Po minulých týdnech, kdy jste toho měli hodně, je potřeba, abyste odpočívali. Průšvih nastane ve chvíli, kdy začne kamarád poplakávat, že neumí upéct vánoční cukroví. Normální člověk by mu daroval kuchařku, ale vy mu nabídnete, že ho upečete za něj.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V pátek využijte sextilu mezi Venuší a Neptunem a pokuste se získat člověka, který se vám už dlouho líbí. Vypadá to, že zareaguje na první signál! Sobotu, kdy je Luna ve Střelci, byste měli trávit spolu a pracovat na upevnění čerstvě navázaných kontaktů.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Využijte středečního trigonu mezi Marsem a Plutem a vyvolejte domácí debatu o dlouhodobých plánech. Budete mluvit tak přesvědčivě, až zbytku rodiny dojde, že by dělali chybu, kdyby vás dál brzdili. To, že slíbí pomoc radou i skutkem, je jenom logické.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jde o týden, kdy se vám daří všechno, na co jenom sáhnete. Logika tedy praví, že je zbytečné, abyste tak vzácné hodiny trávili oslavami svých narozenin nebo jinými akcemi, které můžou klidně ještě počkat. Věnujte se výhradně tomu, co je opravdu důležité!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nový kolega, který se v tomto týdnu přijde představit do práce, je vám od pohledu protivný. Když se dozvíte, jakou funkci má plnit, je to ještě horší. Víte, že nikoho, kdo by vaši práci kontroloval, nepotřebujete, a slibujete si, že mu to nedovolíte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Veškeré aspekty, které ostatní planety vytvářejí až do konce pracovní části týdne s Venuší, jsou vám příznivé a vy byste jich měli využít. Pokud máte pocit, že je dost bezcílného bloumání životem a je čas, abyste se usadili, seznamte s tím partnera!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Celý týden je normální a bez jakýchkoliv pozitivních i negativních překvapení. Nedělní večer vám však všechno vynahradí! Pod vlivem trigonu mezi Venuší a Jupiterem jste si jistí, že jste si konečně našli člověka, který vás miluje tak, jak zasloužíte.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11