Ve hvězdách

I když se vám může zdát tempo týdne trochu kvapné, a vy vrčíte, že si nic nemůžete pořádně promyslet, jste v podstatě spokojení. Velice příznivě aspektovaný Jupiter tahá z průšvihů i ty, kteří mají obvykle pocit, že patří spíše ke smolařům než k dětem štěstěny. V pátek odpoledne, kdy vrcholí kvadratura mezi Merkurem a Saturnem, nesmíte v žádném případě podlehnout člověku, který si hraje na autoritu. To, že je někdo starší nebo zkušenější, ještě neznamená, že má patent na pravdu.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V úterý kolem poledne využijte sextilu mezi Merkurem a Uranem. S jeho pomocí se domluvíte i s lidmi, kteří se obvykle všem rozumným nápadům brání. Ve stejném dni k vám přijdou informace, po jejichž vyslechnutí můžete klidně otevřít šampaňské.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Do prvních šesti dnů týdne vtěsnáte daleko více práce, než by dokázal kdokoliv jiný, ale taky za to zaplatíte. V neděli, kdy jste pod vlivem úplňku ze Lva, budete polehávat, číst odpočinkovou literaturu, a o tom, že byste mohli něco dělat, nechcete ani slyšet.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ať sáhnete na cokoliv, daří se vám naprosto všechno. V kritické chvíli můžete navíc čekat i tu pověstnou kapku štěstí, s jejíž pomocí dospějete s minimální námahou k cíli. V sobotu vyrazte ven! Máte šanci na seznámení s člověkem, který pozitivně ovlivní váš život.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Diář nemáte na ozdobu, ale na používání! Poznamenejte si do něj nejenom pracovní, ale i všechny soukromé akce, na kterých se domluvíte. Od čtvrtka do sobotního odpoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, važte každé káravé slovo, které adresujete dětem.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Prožíváte dny, kdy vám doma všechno skvěle ladí. Momentálně se navíc bez problémů dokážete s partnerem domluvit i na vzoru tapet nebo na zařízení ložnice. Pokud máte podobnou přestavbu v plánu, udělejte to o víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Celý okolní svět může bláznit, ale vás se to netýká. Vy si žijete poklidným tempem, plníte povinnosti, a navíc budíte dojem, že vás nic z toho, co se kolem děje, vlastně ani nezajímá. Ve skutečnosti však všechno registrujete a čekáte na chvíli, kdy budete moci zasáhnout.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Trapasů se nebojte, protože se vám spolehlivě vyhýbají. Přesto byste však měli předcházet situaci, kdy by na sebe mohli narazit vaši dva nejvytrvalejší ctitelé. Dosud vás sice ujišťovali, že jsou kulturní lidé, ale najednou by bylo všechno jinak.

Štír (24. 10.–22. 11.)

I když nechcete, budete víc utrácet. Naštěstí své peníze vložíte do věcí, které opravdu potřebujete, takže si nebudete vyčítat, že vyhazujete za nesmysly. Ve čtvrtek a v pátek navíc narazíte na výhodné slevy, které vám zvednou náladu do nadoblačných výší.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve chvíli, kdy usoudíte, že jste se setkali s nevysvětlitelně nepřátelským jednáním, se překonejte a dotyčného se bez agrese vyptejte, co se děje. Ke svému údivu zjistíte, že se stal obětí intrik třetí strany, a že on osobně proti vám vlastně nic nemá.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Na horách jste spokojení, protože si tam vyčistíte hlavu. Potíž však může nastat v sobotu, kdy zjistíte, že se partner ani zbytek rodiny nehodlá přizpůsobit vašemu zběsilému tempu. Klidně je nechte, ať si dělají, co se jim líbí, a sami vyrazte pokořit černou sjezdovku!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

S oslavou narozenin to nepřehánějte a rozhodně se kvůli nim neruinujte. Celou akci nasměrujte na neděli, kdy je ve vašem partnerském sektoru úplněk, což zaručí, že se kolem vás shromáždí výhradně lidé, kteří vás mají rádi a chtějí vám udělat radost.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Reklama, kterou vám dělají vaši spolupracovníci a kamarádi, je opravdu vynikající! Pokud si nedáte pozor, stane se z vás ve druhé polovině týdne odborník na mezilidské vztahy, který umí poradit i tam, kde všichni ostatní viděli jenom neřešitelné problémy.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY