Horoskop Jarmily Gričové

O tom, že se prázdniny chýlí ke konci, není pochyb. Slunce se ve středu večer dostává do Panny a my musíme svou pozornost upřít na povinnosti, které jsou spojeny se začátkem září. Dětem je potřeba vysvětlit, že škola za poslední dva měsíce nespadla a přimět je, aby si alespoň trochu oprášily vědomosti. S nákupy všech potřebných věcí počkejte na příští týden, protože to, co byste zakoupili o tomto víkendu, by bylo zbytečně drahé. Dětičky by vás přemlouvaly a vy byste jejich tlaku nedokázali odolat.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Slabosti vašeho partnera ve vás nevzbuzují reakce negativní, ale naopak pozitivní. S potěšením zjišťujete, že vedle sebe máte člověka, který má sice dost sil, ale když mu pochybí, bez problémů vás požádá, abyste mu nabídli pomocnou ruku a ulehčili mu život.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve chvíli, kdy se ve středu Slunce dostane do Panny, se vaše aktivita až zázračně zvedne. Přestanete pochybovat o svých silách, začnete pracovat na své budoucnosti. Navíc se můžete těšit na nečekané seznámení, které vám poskytne zajímavé šance.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Konečně přijdete na to, jak šetřit, abyste vytvořili finanční rezervy. Především to však musíte vysvětlit partnerovi, který má dojem, že to vlastně nepotřebujete. I když je to nezvyklé, musíte převzít roli odpovědnějšího člena rodiny a přebytečné finance bezpečně uložit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Musíte se silně hlídat, abyste své děti nevytahali za uši. Týká se to hlavně začátku týdne, kdy jsou pod vlivem Marse z Vah a kdy se vůči vám dost tvrdě vymezují. Pokud čekáte na podporu svého partnera, nedočkáte se, protože má ze všeho, co se děje, spíše legraci.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Hlavně v pondělí, kdy je Slunce v sextilu s Marsem, se můžete těšit na skvělé zprávy, které pozitivně ovlivní vaši budoucnost. Pokud jste se chtěli dostat na zahraniční stáž nebo do jiného podobného ambiciózního pracovního projektu, určitě se to podaří.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pozor si dávejte v pátek, kdy jste pod vlivem opozice mezi Sluncem a Neptunem, a kdy máte sklon špatně odečítat to, co vidíte a co se kolem vás děje. Když se v něčem nevyznáte, odložte hodnocení na příští týden, kdy všechno uvidíte v jasnějším světle.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Merkurem a Jupiterem, můžete velmi pozitivně ovlivnit svůj další osud. Pokud se na vás ženou nové úkoly, nebojte se jich, ale klidně je přijměte. Jste opravdu dobří a poradíte si s nimi bez sebemenších potíží.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zatímco vy sami jste se životem naprosto spokojení, partner na vás zbytečně intenzivně žárlí. Poznáte to ve čtvrtek, kdy se Mars dostává do vašeho znamení, a kdy vám pod jeho vlivem začne vyčítat kontakty, které jsou naprosto nevinné.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, dohánějte veškeré dluhy, které máte vůči kamarádům. Vymýšlejte společnou zábavu, domlouvejte se na akcích, na které jste dosud neměli čas. Moc toho sice nenaspíte, ale každá minuta, kterou s nimi strávíte, bude příjemná.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Připravte se na známé, kteří začnou obdivovat vaše zahradu a následně vás požádají, abyste jim pomohli navrhnout a vylepšit tu jejich. Berte to jako šanci, jak si z dosavadního koníčka udělat novou práci, která vám přinese nečekané uspokojení.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zatímco ostatním dělají problémy děti, vy se musíte věnovat starší generaci, která vám má sklon komplikovat život. Pokud máte starší rodiče, uděláte dobře, když nenápadně dohlédnete na jejich finanční hospodaření a zachráníte je před zhoubnými investicemi.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Od čtvrtka se můžete těšit na nečekaný příval energie, který vám přinese Mars ze Štíra. Odložíte veškerou pasivitu. Pokud se dozvíte, že něco nejde, bude to pro vás impuls, abyste celému světu dokázali, že vy to zvládnete. O víkendu pozor na silnicích!

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte Sensaklub