Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vkládáte teď veškerou svou energii na splnění jistých úkolů. Již dlouho se na danou věc chystáte a vždy jste se vymluvili na nedostatek času. Nyní však hodláte vše změnit a konečně dokončit započatou věc. To vás šlechtí a i vy budete moc spokojeni. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Čekáte rodinnou sešlost a moc se na ni těšíte. S některými členy rodiny se nevídáte tak často, protože vás dělí stovky kilometrů. Přesto jste v kontaktu, ale osobnímu setkání se nic nevyrovná. Bude to skvělá zábava a vy na to budete dlouho vzpomínat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tento týden se vám nebude moc dařit ve sféře osobních vztahů. Chybí vám ale umění té správné komunikace a tak to občas přepísknete a pohroma je na světě. Nové známosti rozhodně momentálně nenavazujte. Působíte většinou trošku nesympaticky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vaše životospráva teď opravdu není na jedničku. Vymlouváte se, že nemáte čas na sport a hlavně se přejídáte vším možným. Už na sobě začínáte vidět výsledky takového způsobu života a není to moc pěkný pohled. Raději byste s tím měli rychle něco udělat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Momentálně příjemně překvapíte svého šéfa, který je nadšený vaší pílí a rychle splněnými úkoly. Vůbec se nebojí vás pověřit něčím novým, zajímavým, ale zároveň i velice obtížným. Nutno říct, že se s tím poperete s grácií a ukážete, co ve vás dříme. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nebudete to vůbec mít lehké v profesní oblasti. Čekají vás velice náročné zkoušky trpělivosti, ale i vašich výkonů. S tím vším byste se uměli poprat, však vy umíte zabrat, když chcete. Nyní ale pociťujete nedostatečnou podporu ze strany vašeho vedení. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nemáte moc společenskou náladu a na lidi máte pifku. Dokonce nemůžete ani sledovat sociální sítě, hned byste se totiž něčím vytočili. Kamarádi vás rovněž rozčilují svými názory, ale i chováním. Nemáte prostě momentálně chuť na jakoukoliv toleranci. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tento týden vás tolik neovládá stres jako jindy. V práci fungujete na plné obrátky jen díky tomu. Jindy vás stres velice zpomaluje a vy se pak cítíte chaoticky, ale mnohdy skoro až bezmocně. Nyní jste za hvězdu firmy, jak vám jde vše krásně od ruky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Doma je to nyní velmi harmonické a také pozitivní. Dobrá nálada z vás jen čiší a každý, kdo k vám vejde, je okamžitě obestřen pozitivní a skoro až magicky krásnou energií. Je vidět, že u vás bydlí láska i štěstí a problémy řešíte všichni dohromady. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Veškerou svou energii momentálně dáváte do změny životního stylu. Rádi byste něco u sebe radikálně změnili a nutno říct, že jste začali opravdu šikovně. Držíte se plánu, který jste si zadali a snažíte se. Výsledky tedy můžete očekávat, co nevidět. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Konec července nebude v zaměstnání moc příjemný. Nadřízený vám vyčítá každou chybičku a to před všemi, takže vypadáte před kolegy jako neschopný jedinec. Máte toho tak akorát dost! Na šéfa si pěkně došlápnete a je vám skutečně jedno, jaké budou důsledky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V práci musíte zvládnout i ty nejnáročnější úkoly. Nikdo jiný je za vás neudělá a raději byste si šéfa měli hledět. Pokud by se v práci cokoliv stalo, tak si můžete být jistí, že u vedení máte zastání. Ví, že je ne vás spoleh, tak si to nepokažte. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY