#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Začíná vám svítit Slunce ze znamení Lva. To je vám nakloněno zejména pro veškeré záležitosti spojené s potomky. Jestliže máte v rodině problémový vztah s jedním ze svých dětí, pokuste se udělat první vstřícný krok pro vzájemné přátelství. Je čas na rozvíjení tvůrčích koníčků, rodina vás podpoří.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Slunce se přesune do znamení Lva a vy jste opět slabší při odmítání žádostí svých dětí. Mladší členové rodiny si s vámi hrají jako s loutkou. Jste si toho sice plně vědomi, ale dáte jim stejně maximum. Těžko se vám cokoliv odmítá. Pokud rozmazlování bude trvat jen krátce, nic tím v rodině nepokazíte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Začne se vám dařit určit si milostné priority. Nervozita a nejistota ještě přetrvá, ale to je normální po tak bouřlivé konstelaci, jakou je Venuše ve znamení Lva. Tyto dny bude planeta procházet znamením Panny, ta přináší věrnost, stabilitu, avšak v případě vás samotných i duševní pnutí bez zjevné příčiny.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Netřeba s protějškem svádět diskuze a argumentovat jinými pohledy na společnou budoucnost. Své životní potřeby sladíte rychle a přirozeně. V mnoha nedorozuměních dospějete k výhodným kompromisům. Získáte nadhled, oprostíte se od chtíčů. To, o co jste se nedávno přeli, je náhle pryč.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Je vhodné se s protějškem domluvit na fungování domácnosti. Tam, kde nebudou stanovena pravidla, se brzy najdou nejasnosti. Zejména to platí pro společné finance. Pozor, že máte tendence platit za druhého více, než je třeba. Jestliže si toho budete vědomi, malou nerovnováhu dorovnáte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Hvězdné nebe obrací ve váš prospěch. Budete se moci těšit z klidné lásky svého protějška. Vaše schopnost se zamilovávat je vyšponována na maximum. Jedná se o čas, ve kterém dáváte přednost dlouhodobým závazkům před chvilkovou přitažlivostí. Na partnerovi si nejvíce vážíte zodpovědnosti.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tyto dny vám opět někteří přátelé začnou připadat čitelní, ujistíte se, že vaše přátelství není a nebylo ničím ohroženo a znatelně se vám v dušičce uleví. I v lásce se vám vrátí potřebné sebevědomí a nadhled nad sebou. Vaše partnerství opět budete plynout v harmonii a vzájemném sexuálním napětí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Mohou přijít občasné výbuchy typické štíří nevraživosti. Pokuste se s předstihem domluvit se svými příbuznými, aby vás v takové chvíli nebrali vážně. Dušení hněvu není dobrou variantou pro váš stav. Asi se dokonce budete na některé osoby doma hněvat právem, ale agresí nedosáhnete nápravy.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Slunce ze znamení Lva přidá šarm a podnikavost. Pravděpodobně vám domácí prostředí nebude poskytovat stoprocentní naplnění. Zjistíte, že rodina není vaší jedinou zálibou. Vaše vztahy doma jsou natolik přátelské, že si můžete dovolit pobýt několik dnů mimo domov, aniž byste tím popudili blízké.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Venuše se pozvolna přesune do znamení Panny, tam pro vás nachystá velice pohodovou domácí atmosféru. Budete schopní se v partnerství lépe orientovat a rychleji chápat motivy chování vašeho milého. Nic vám tak nebude bránit užívat si teplé letní dni a chvíli zapomenout na své typické starosti.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Znamení Raka vyžaduje, abyste s lidmi ve svém okolí jednali jemně a dbali o citlivé zacházení s jejich psychikou. V závěru týdne, kdy na obloze panuje Slunce ve Lvu si už můžete dovolit přímější jednání. Se svými blízkými nezacházejte v rukavičkách, jednejte přirozeně a nazývejte věci pravými jmény.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Mělo by se vám podařit najít některé podobně smýšlející příbuzné. Je vám přitom jedno, jestli se k sobě hodíte věkem, vzděláním či výchovou, všímáte si jen podobnosti v myšlenkových pochodech a to upřednostňujete. V tomto čase se vám daří vychovávat děti na bázi přátelství a oni to oceňují.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY