Horoskop Jarmily Gričové

Po astrologicky nevýrazném pondělku přijde v úterý novoluní v Rybách. Jde o jev, který je příznivý nejen Rybám, Rakům a Štírům, ale všem, kteří se zabývají jakýmkoliv druhem umění nebo pracují s lidskou duší. Pozor na sny, které se vám zdají. Mají v sobě poselství, které stojí za to rozklíčovat! Ve čtvrtek kolem poledne se vyhýbejte zbytečným a zraňujícím hádkám. Užitek nepřinesou a citové úrazy, které po nich zůstanou, se budou ještě dlouho hojit. Ve čtvrtek v 11.24 vrcholí sextil mezi Sluncem a Jupiterem. I když obvykle nesázíte, zkuste se tentokrát překonat!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Až do pátku můžete zůstat v klidu a nad věcí, protože se nic převratného neděje. Když se pak Luna přesune do vašeho znamení, nabudou události rázem na obrátkách! V práci se začne dohánět to, co se během týdne nestihlo, a vy máte celé akci velet.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pohodu, kterou vám průchod Slunce Rybami přináší vždycky, ani letos nic zásadního neohrožuje. Jste dobře naladění, v partnerství všechno klape a děti vám dělají samou radost. Peněz by sice mohlo být trochu víc, ale pak už byste si zase neměli co přát.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Uvědomte si, že ne každý sdílí váš realistický až trochu cynický přístup k životu, a mějte pochopení pro lidi, kteří se stresují kvůli něčemu, co je vám srdečně jedno. Kdybyste však dokázali jejich reakce mírnit a optimismus posilovat, bude to lepší.

Rak (22. 6.–22. 7.)

O štěstí v lásce se nebojte, peníze neshánějte, protože přijdou samy. V každém případě je však potřeba, abyste měli při ruce nabíječku a nebyli ani chvíli bez signálu! Nabídka, která pozitivně změní váš život, přijde v momentě, kdy to vůbec nečekáte.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se obrňte trpělivostí. Pokud se miláčkovi něco nedaří, obviní z toho vás a vaše argumenty neposlouchá. Situace se obrátí až o víkendu, kdy se dostanete ke slovu a všechno si vysvětlíte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Těšte se na příjemné setkání s kamarády, které jste už dlouho neviděli. Potěší vás, když zjistíte, že ve srovnání s nimi stále vypadáte dobře. Následně se rozhodnete, že začnete pravidelně chodit do fitka, abyste si svůj skvělý vzhled co nejdéle udrželi.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jde o týden, kdy můžete stále zkoušet něco nového a těšit se z toho, jak se vám daří. O víkendu, kdy je Luna v Beranu, překvapíte partnera odvahou, se kterou se vrhnete do něčeho, o čem on sice už dlouho uvažuje, ale zatím se nepřemluvil, aby to zkusil.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zážitky, které vám servíruje úterní novoluní v Rybách, jsou opravdu krásné a vy byste je rozhodně neměli zaspat. Půl hodinky před půlnocí zavřete oči, nechte volně pracovat svou obrazotvornost a v duchu si promítejte jedno splněné přání za druhým.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Slunce v Rybách sice přináší atmosféru spíše snovou, ale vy byste měli ve vlastním zájmu trvat na tom, aby pokyny, jež dostáváte, byly co nejkonkrétnější. Týká se to hlavně zaměstnání, kde musíte požadovat jasné údaje, bez kterých pracovat nezačnete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ať se kolem vás děje cokoliv, vy si z toho dokážete vybrat to lepší. Když vám někdo právem vynadá, nerozčilíte se, ale sami sobě slíbíte, že už nikdy nedovolíte, aby se podobná situace opakovala. Víkend vyhraďte odpočinku, který si opravdu zasloužíte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Minimálně jednou v týdnu se zpozdíte tak, že na místo důležitého setkání přijdete pozdě a hned po pozdravu se budete muset omlouvat. Nezdá se vám, že nastal nejvyšší čas, abyste do sebe investovali a kromě mobilu si pořídili i pořádné hodinky na zápěstí?

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jde o týden skoro zázračný, kdy vám budou všichni závidět! V úterý večer, kdy je ve vašem znamení novoluní, začíná nová a podstatně příznivější etapa vašeho života. Skvělá je i sobota, kdy se samo od sebe vyřeší něco, co vám dlouho dělalo starosti.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11