#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ovládne vás dobrá nálada a budete si užívat letní pohody. Kalit radost vám budou jen vztahy na pracovišti, nadřízení budou nároční více, než jindy a ani s kolegy nebude snadné se domluvit. Díky své povaze však zvládnete zahnat každý hrozící konflikt.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu se vám bude dařit. Bude však třeba, abyste krotili své emoce, protože mezilidské vztahy jsou teď poznamenány napětím. Hlavně v práci v mnoha případech raději počítejte v duchu do deseti, než abyste se nechali strhnout k výměně názorů.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Velkou roli sehraje v tomto týdnu komunikace. Protože jste tyto schopnosti dostali do vínku jako mimořádný dar už při narození, nebude vám dělat potíže je správně používat. Navíc, když vás v tomto ohledu tentokrát podporují i planety! Čekejte úspěch.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden předznamená, co můžete očekávat od července. Rychlé tempo a spoustu příležitostí, na které bude třeba rychle reagovat! Důležité je při tom všem si zachovat chladnou hlavu a i na první pohled úžasné šance si opravdu důkladně prověřovat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nebude to úplně pohodový týden a budete se muset v mnoha záležitostech obrnit trpělivostí. Hlavně v práci to bude náročnější, nebude vás moc bavit a budete se cítit na pokraji vyhoření. Neočekávejte hitparádu ani v mezilidských vztazích a financích.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete zářit a užívat si života. V centru vaší pozornosti se ocitnou otázky kariéry. Rádi byste postoupili co nejdříve někam dále, tak tomu věnujete hodně času, snahy i myšlenek. Věnovat se budete také své rodině a záležitostem, týkajícím se domova.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaše akceschopnost bude v tomto týdnu vysoká. Jakákoliv záležitost, do které se pustíte, bude okamžitě plně ve vaší režii a nepřipustíte, aby se věci děly jinak, než jak chcete vy. Dobrou náladou budete inspirovat ostatní. Není vyloučena menší výhra!

Štír (24. 10.–22. 11.)

V práci to v tomto týdnu nebudete mít jednoduché. S kolegy se těžko domluvíte a ještě horší to bude s vaším šéfem. Budete mít dojem, že se na vás snaží za každou cenu nalézt chybu. Náročné okamžiky vydržíte a prodloužený víkend uleví vašim nervům.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V tomto týdnu dostanete spoustu šancí ukázat všem, že se nenecháte jen tak vyprovokovat a případné vypjaté situace zvládnete se šarmem sobě vlastním. Seberete tím protivníkům vítr z plachet! Hodně hezkých chvil strávíte se svou rodinou a přáteli.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete plní elánu a vitality a ostatní lidé budou mít problémy, aby s vámi udrželi krok. Spíše se jim to vůbec nepodaří! Zatoužíte po dobrodružství a nákupu hezkých věcí, protože ani finance vám teď vrásky na čele nedělají. Dobrá nálada vám neschází!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V tomto týdnu se budete nacházet v hodně mrzutém rozpoložení. Nesmíte se divit, pokud o sobě po straně zaslechnete, že jste pěkní bručouni! Vše vám bude vadit, s ničím nebudete spokojeni. A to ani v práci, ani doma! Rodina si s vámi také užije své.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nervozita ve vás poroste od počátku týdne. Přáli byste si, aby plno věcí bylo jinak a zatím se vám nedaří dosáhnout posunu. Také vás trápí zhoršené vztahy s okolím a napjatá finanční situace. Dejte si dobrý pozor při podepisování různých dokumentů!







Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY