Horoskop Jarmily Gričové

Přiznejte si, že jde o týden, na který se těšíte už od začátku května! Tři pracovní dny vystřídají čtyři dny volna, během nichž se můžete potěšit s přáteli, popovídat si s dětmi (emoce po vysvědčení už naštěstí upadnou) a alespoň trochu si oddechnout po hektickém konci pololetí. Zlomovým dnem je úterý, kdy se Mars po více než půlročním pobytu v Panně přesouvá do Vah a kdy zároveň nastává úplněk v Kozorohu. Jde o planetární energie, která vám umožní, abyste mírným, ale důsledným způsobem prosazovali (a prosadili) všechno, co prosadit chcete.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jde o týden, kdy se musíte věnovat především a hlavně mezilidským vztahům. V úterý se sice do vašeho partnerského sektoru dostává Mars, ale vy jste přesto dost moudří na to, abyste v případě potřeby dokázali ustoupit a vzniklé spory zbytečně nehrotili.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Úterního úplňku v Kozorohu využijte k všestrannému posílení svého sebevědomí. Kdyby se náhodou stalo a vás vysílali v rámci plnění pracovních povinností na poradu jako zástup všeobecně uznávaného odborníka, nesmí vás ani napadnout, že to nezvládnete.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Využijte středy, kdy je váš vládce Merkur pod samými příznivými aspekty, a pokuste se na úřadech vyřídit všechno, co zatím drhlo. Pokud se rozhodnete této energie využít v práci, přemluvíte šéfa, aby vás nejdříve vyslechl, a potom zásadně změnil názor.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jako rozený romantik máte v tomto týdnu o zábavu postaráno. Využijte soboty a neděle, kdy je Luna v Rybách, a přenocujte spolu se zbytkem rodiny pod širákem. Vy se vrátíte do mladších let, a vaše děti pochopí, jak je noc pod hvězdnatou oblohou krásná.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Je potřeba, abyste aktivovali svou vrozenou velkorysost, a projevili ji člověku, který v poslední době nedělal nic jiného než že vám házel klacky pod nohy. Navíc se připravte na to, že se to rodině líbit nebude, a bude vám vysvětlovat, že máte být tvrdší.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Na řeči o tom, že vás v druhém pololetí nic dobrého nečeká, nedejte. Úplněk v Kozorohu, který vás v tomto týdnu nejvíc ovlivňuje, vám dává šanci jak na lásku, tak na vylepšení vztahu k dětem. To nejdůležitější je v pořádku a nic dalšího vás netrápí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Všechno, co je důležité, odložte na středu a na čtvrtek, kdy je na vaší straně příjemný Merkur a ještě příjemnější Venuše. Okouzlíte každého, na koho se podíváte, a na svou stranu stáhnete i lidi, kteří dosud říkali, že se sympatiemi ovlivňovat nenechají.

Štír (24. 10.–22. 11.)

I když obvykle taktizování a veškerý diplomatický přístup považujete za zbytečnou ztrátu času, nic jiného vám nezbude. Je potřeba, abyste své myšlenky podali tak, aby vaši blízcí měli dojem, že jste jen nahlas vyřkli to, co si oni sami toužebně přejí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na to, že jste měli naplánovaný život, ve kterém jste hodlali odškrtávat jednu splněnou položku po druhé, raději zapomeňte. Vypadá to, že se k vám v tomto týdnu chystá neplánované domácí zvíře, které do vašeho zajetého systému vnese pořádný chaos!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Na to, že v období, kdy je Slunce v Raku, trochu mimo, jste zvyklí, takže vás ani letos nic nepřekvapí. Úterka, kdy je ve vašem znamení úplněk, použijte pro nový start v oblasti, na které vám hodně záleží a kde jste pro úspěch schopni leccos obětovat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zatímco normální lidé vyřešili zmatky, spojené s koncem pololetí, už v minulém týdnu, vy se jim musíte věnovat až do středy. Naštěstí zvládnete všechno, co je potřeba, takže si po zbytek týdne můžete směle věnovat odpočinku a svým milovaným koníčkům.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, přijde radikální zlom. Získáte nové zájmy, navážete vztah s novými lidmi, a usoudíte, že je nejvyšší čas, abyste se přestali ohlížet na to, co od vás vyžadují ostatní, ale abyste si svůj život dirigovali sami.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11