Horoskop Jarmily Gričové

Blíženci, Váhy a Vodnáři, na start! Těšte se na úterní odpoledne, kdy se v 17.14 vstupuje do znamení Blíženců Venuše, která se zde zdrží neobvykle dlouho. Pod jejím pozitivním vlivem budete až do začátku srpna. Využijte jejího vlivu nejen k vylepšení vztahů partnerských, ale i vazeb přátelských. Pokud máte pocit, že byste chtěli vyzkoušet nějaký svůj umělecký talent, budete na to mít jak dostatek času, tak spoustu příležitostí. Hlídejte si však akčnost, s níž k lásce přistupujete, abyste to nejdříve nepřehnali a pak se nedivili.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Opravdu se snažíte, aby všechno probíhalo ve svižném tempu. Práce máte hodně, a protože chcete, aby vám zbyl čas i na zábavu, nehodláte se ničím zdržovat. O Velikonocích si udělejte čas na procházku jarní přírodou, která vás nabije vysoce pozitivní energií!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jako lidé, kteří dodržují tradice v každé podobě, si dáváte na přípravě Velikonoc opravdu záležet. Zvlášť zajímavé to bude koncem týdne, kdy barvíte vajíčka, pečete cukroví a motáte jidáše tak, aby vaše výrobky byly nejenom dobré, ale i oku lahodící.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Týden, ve kterém se Venuše dostává do vašeho znamení, je sice začátkem velice úspěšného období, ale to ještě neznamená, že jste všechno vyhráli. Hlídejte se zejména v pátek a v neděli, kdy hrozí, že se projevíte tak energicky, až tím partnera vyděsíte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Merkur, který se ve středu ve spřízněném znamení Ryb točí do přímého chodu, vás obdaří dokonalou výmluvností a skvělými argumentačními schopnostmi. V práci využijte všech možností, které máte pro posílení své pozice. Jde o šance, které se hned tak nevrátí!

Lev (23. 7.–22. 8.)

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, si dávejte pozor na emoce, které jsou ve vašem případě dobrým sluhou, ale velice zlým pánem. Lidi kolem sebe máte sklon pod jejich vlivem posuzovat až moc tvrdě a ani vás nenapadne, že se třeba můžete i mýlit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

To, že máte pro někoho slabost, ještě neznamená, že mu všechno odpustíte. Hrozí to zvláště v pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Neptunem, a kdy od vás kolega nebo kamarád chce, abyste přimhouřili oko nad něčím, co se tolerovat nedá.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jde o týden, který je náročný na logistiku. Děti mají prázdniny, což je pro ně důvod k radosti, ale pro vás úkol navíc. Pokud vám někdo nabídne pomoc s hlídáním, netvařte se jako hrdina, který to nepotřebuje, ale buďte rádi, že kolem sebe takové lidi máte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zatímco obvykle mluvíte stručně, ve druhé polovině týdne se nezvykle rozpovídáte. V práci hájíte své názory tak, až nakonec i všichni ostatní pochopí, že bude lepší, když je vezmou v úvahu. Domů vnesete náležitý vítr a postaráte se, aby svátky nebyly nudné.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Připravte se na ostré debaty ohledně velikonočního jídla! Zatímco vy byste veškeré tradice nejraději zbourali a na celé svátky někam vyrazili, partner vám vysvětluje, že se přece musí nachystat pro koledníky, kteří přijdou, a kteří by vás jinak pomluvili.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Merkur, který se ve středu otáčí do přímého chodu, z vás udělá rozhodčího v rodinném sporu nebo vás obdaří jinou podobně „příjemnou“ funkcí. Naštěstí si dokážete zachovat chladnou hlavu a mluvíte tak, aby vás všichni respektovali a nikdo se neurazil.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Neustále doháníte něco, co jste měli mít hotové už hodně dávno. Naštěstí máte kolem sebe lidi, kteří to nekomentují, ale ze všech sil se vám snaží pomáhat. Díky jejich aktivitě stihnete všechno do čtvrtečního odpoledne a od pátku si budete užívat svátků.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Týden proběhne v klidu. Testem bude až neděle, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Marsem. Když vám partner říká, že se k ostatním lidem chováte daleko citlivěji než k němu, neříkejte, že si vymýšlí, ale uvažujte, zda náhodou nemá pravdu…

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11