#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nyní je čas pro některé vaše aktivity, které potřebují ohromné množství vnitřní síly. Mnozí lidé vám budou šlapat na paty z pouhé nepřejícnosti úspěchu, ale to vás jenom nakopne k ještě k větší aktivitě. Tato doba patří vám, tak se směle pusťte do všeho, co jste si možná už před časem předsevzali.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Stav chudoby pro vás bude nebezpečně na dosah a hodně to zatřese s vaší psychikou. Nikoliv však s vaší osobností. Ač na obzoru chvíli nebude žádný světlý bod, ke kterému se můžete upřít, přesto věřte, že vaše vynaložená pracovní energie dojde spravedlivé odměny a stav zázemí se též dostaví.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Bude se dařit zejména v pracovní oblasti. Některé práce ukončíte za podpory přátel, kolegů či nadřízených, kteří ve vás uvidí vaše lepší já. Ostatně to nemáte problém vidět ani vy sami, dualita je totiž součástí vaší osobnosti. Vychutnejte si tedy zasloužený relax po dobře odvedené práci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Obecně se budete hřát v přízni mnoha planet, ale po pracovní stránce budete čelit jedné překážce za druhou. Za úvahu by možná stálo zkusit to třeba s během přes překážky, to abyste se jednak aktivně relaxovali, a jednak, abyste metaforicky trénovali na věci příští, udrželi tempo a možná i náskok.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete se opět cítit jako králové společnosti. Dobře se vám bude dařit taktéž v práci. Konstelace na obloze vám jdou na ruku, zrovna tak činí partner nebo pracovní kolegové. Vlastně si nemůžete na současné konstelace právě stěžovat, tak na sebe hoďte něco kouzelného a vydejte se slavit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Obě ohnivé konstelace se postarají o to, že vám bude umožněno projevovat se více progresivně. Vaše schopnost pracovat je standardně obdivuhodná, ale většinou dostanete za své služby méně, než byste si zasloužili. Nyní tedy konečně dojdete ocenění a projeví se to jak na výplatě, tak doma.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Věřte lidem, kteří toho v životě hodně odpracovali. Ti znají lidské myšlení, motivy, slabiny i přednosti a od těchto praktiků se učte a učte. Zapomeňte na knižní memorování, ono ne nadarmo se říká, že praxe je nejlepší učitelka. A výhodou je i to, že ušetřený čas můžete věnovat třeba čtení románů.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Planety na obloze na vás rozhodně nezapomínají, můžete se těšit z přízně v situacích, kdy budete potřebovat, aby proběhlo všechno podle původního harmonogramu. Jeví se to tedy jako ideální doba třeba pro cestování, možná díky vám i ostatní lidé, cestující veřejnou dopravou, dorazí jednou včas.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dostane se vám spolu s ostatními ohnivými znameními mnohé přízně. Nepovažujte ji za zcela samozřejmou, ale učte se pokoře a vydávejte ze sebe to nejlepší. Máte na to, abyste si polepšili ve všech oblastech vašeho života a splnili si mnohé, co jste si předsevzali nebo zatím jen snili.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Duplikované ohnivé konstelace vám dlouhodobě přinášejí možnost nasát trochu té ohnivé síry a pompéznosti. Nebojte se společenských akcí. I když možná kolísáte mezi pozicí vlka samotáře a lva salónu, máte každopádně rádi obdiv a ještě více vědomí vlastní důležitosti, tak si ho dopřejte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Díky podpoře planet se vám podaří najít pořádnou dávku odvahy jak pro milostný, tak pro pracovní život. V práci budete možná muset vynaložit poměrně velké úsilí, zato partnerství se bude odvíjet hladčeji, než jste původně očekávali. Ideálně tedy travte více času s partnerem a práci utlumte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Mělo by se vám dařit najít lidi, kteří jsou stejného zaměření jako vy sami. Společně pravděpodobně potom poznáte mnohá esoterní tajemství a zažijete dechberoucí společné zážitky. Vám je esoterika a filozofie odjakživa blízká, takže budete lačně nasávat nové informace a možná že i publikovat.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY