#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Hvězdy vám tento týden přejí zejména ve finanční oblasti. Pokud požádáte o zvýšení platu, je velká naděje, že vám bude vyhověno. Podmínkou je však projevení dostatečného odhodlání a píle. Nemyslete si, že vám peníze spadnou do klína samy od sebe.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pracovní týden vám sice dá zabrat, nicméně o víkendu se rozhodně máte na co těšit! Čekají vás dva dny plné zábavy a dobré nálady, na které jen tak nezapomenete. Jen pozor na svůj zdravotní stav, máte sklon se přeceňovat, což by se vám mohlo vymstít.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden budete v nebývalé formě. V zaměstnání vám vše půjde lehce od ruky a ještě budete mít energii pomoci s úkoly kolegům. Také partner bude překvapen vašimi akčními plány na víkend. Připravte se však, že ne každý na tom bude s elánem stejně.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nedostatek času se tento týden bohužel podepíše nejenom na vaší náladě, ale následně i na vztahu s vašimi blízkými. Snažte se proto zachovat chladnou hlavu a nesklouzněte k ukvapeným reakcím. Mohli byste jimi nechtěně ublížit partnerovi či rodině.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Objevíte mnoho nových zájmů, o kterých jste doposud nevěděli. Zjistíte tak, že vaše možnosti jsou mnohem širší, než se vám do nynějška zdálo. Využijte naplno svého potenciálu a nedovolte, aby byl promrhán na věcech, které v hloubi duše nesnášíte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zažijete lásku na první pohled. Přestože jste se nedomnívali, že se vám něco takového poštěstí, tento týden vás přesvědčí o opaku. Je však na vás, jak s příležitostí naložíte. Nechte promluvit rozum a logiku, přesto nezapomeňte, co vám radí srdce.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V práci budete vychváleni do nebes! Však si to díky své pracovitosti a píli opravdu zasloužíte. Nezapomeňte však ocenit ty, kteří vám při vaší cestě za úspěchem pomohli. Pozor na aroganci a samolibost. Dále na sobě pracujte, pořád máte jisté rezervy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Setkáte se s mimořádně příjemnými a sympatickými lidmi. Radost bude o to větší, že se jedná o vaše budoucí spolupracovníky. Dny v zaměstnání se vám budou zdát hned snesitelnější! Nezapomeňte však, co je vaší pracovní náplní. Pozor na nepozornost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V práci se dočkáte mnoha příjemných změn k lepšímu. Važte si ochoty vašich zaměstnavatelů vyjít vám vstříc a dokažte, že umíte totéž. Občas je nutné se obětovat. Nebojte se proto chopit i těch méně příjemných úkolů. Uvidíte, že se vám to vyplatí!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ve vztahu nakonec přistoupíte na kompromis, i když až po urputném boji. Uvědomte si své priority a jimi se řiďte. Pokud budete neustále prosazovat svou, a to jak v podstatných záležitostech, tak v detailech, brzy svého partnera naprosto otrávíte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Šéf vám dá svými výmysly zabrat. Nepodceňujte však význam úkolů, které vám zadává, a rozhodně se vyvarujte jakýchkoliv polemizací. Nejen, že tím ukážete neochotu a vzdorovitost, ale povinnostem se stejně nevyhnete. Raději sklapněte podpatky a ustupte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Čeká vás velké pracovní vytížení. Hromada povinností sice nebude nic příjemného, nicméně pokud vytrváte, zbytek adventu budete prožívat v nebývalém poklidu. Snažte se tedy nápor vydržet. Uvidíte, že současný tlak se vám později bohatě vykompenzuje.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY