Horoskop Jarmily Gričové

První týden nového roku je k nám z astrologického hlediska kupodivu velice vlídný. Ohlašovaných novot v práci se tedy nemusíte bát. Proběhnou rychle a jejich užitečnost bude patrná na první pohled. Pro rodinné záležitosti bude příznivá sobota, kdy je Luna pod velice příznivými aspekty. Ty se postarají o realistický přístup k životu, ale zároveň vás nezbaví smyslu pro vnímání života ve všech souvislostech. O to, aby realita v přístupu k životu převládala i nadále, se postará Merkur. Po více než měsíci se přesune ze Střelce do Kozoroha a vytvoří atmosféru, kdy bude důležité každé slovo.

Beran (21. 3.–20. 4.)

První pracovní den nového roku je vaším triumfem. Situace ve firmě se vyvíjí přesně tak, jak jste čekali, a kolegové pochopí, že vás musí brát vážně. O trochu horší bude domácí víkend. Doma vás nikdo neposlouchá, ale rozličných úkolů pro vás mají spoustu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Je nejvyšší čas, abyste se s partnerem dohodli, že budete spolupracovat. Zatím jenom ztrácíte čas a energii zbytečnými hádkami. Kdybyste to dokázali, bylo by dobré, abyste zapomněli na všechny jedovatosti, které vám adresovali jeho příbuzní, za které nemůže…

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Vzhledem k tomu, že Merkur je až do soboty ve vašem sektoru majetku cizího, je potřeba, abyste se zajímali jak o pojistky, tak o své bankovní účty. Pokud usoudíte, že platíte víc, než byste museli, na nic nečekejte a vydejte se vyjednávat výhodnější podmínky.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pohled na váhu vás sice nepotěší, ale tím to taky skončí. Opravdu nevidíte důvod, abyste se kvůli pár vánočním kilům stresovali. Pokud využijete šanci na víkendový pobyt na horách, s uspokojením už v neděli večer zjistíte, že pomalu začínají mizet.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Od úterý do čtvrtečního poledne, kdy je Luna v Býku, si dávejte pozor na peníze ve všech podobách. Pokud vám v práci nabídnou změnu smlouvy s tím, že na tom po jejím podepsání budete daleko lépe, vyžádejte si čas na rozmyšlenou a všechno si ještě pořádně spočítejte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jde o týden, kdy se cítíte stále silnější, vytrvalejší a výkonnější. Po pondělí, kdy zkoumáte, jak se atmosféra v novém roce změnila, se konečně rozhodnete, kam napřete své síly. Definitivně se rozhodnete až v neděli večer, ale pak to bude zase stát za to!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Kromě jiného vás čeká sobotní večírek, na který nejenže musíte jít, ale na němž musíte i zazářit. Nejdříve však musíte dát dohromady rodinné zálohy, které vám pomohou s hlídáním dětí. Dá to sice trochu práce, ale nakonec se přece jen najde někdo, kdo vám pomůže.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Děje se toho sice hodně, ale vy nepropadáte panice. Na nové pracovní úkoly, které dostáváte, jste připraveni a dovedete na ně skvěle reagovat. Svou pozici posílíte ve chvíli, kdy po jejich prostudování vymyslíte něco, co je dotáhne k dokonalosti.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

I když na vás Ježíšek rozhodně nezapomněl, musíte hned na začátku týdne vyrazit do obchodů. Společenská akce, která vás o víkendu čeká, se bez nového hávu neobejde. Naštěstí dokážete využít povánočních výprodejů a za pár korun si pořídit něco opravdu krásného.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Všechno důležité si nechte na neděli, kdy je všechno skvělé! Ráno se dostane do vašeho znamení Merkur, který večer vytvoří trigon s Jupiterem a zbaví vás veškerého ostychu, který jste zatím cítili. Pokud něco chcete, jdete za tím a taky to dostanete!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V sobotu využijte posledního sextilu mezi Merkurem a Neptunem ve svém znamení. Nebojte se říct nahlas to, co vám bleskově proletí hlavou! Nápady, které o víkendu máte, jsou absolutně skvělé a pomohou vám překonat i to, o co jste zatím vždycky zakopávali.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Váš život charakterizuje stabilita a pohoda. V pondělí se těšte na vrácený dluh, od úterý do čtvrtečního poledne na zajímavé popovídání s kamarády, s nimiž jste se před svátky sejít nestihli. Je docela možné, že dostanete i pár opožděných vánočních dárků!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11