#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Čekají vás chvíle plné pohody a snového štěstí. Konec léta si vychutnáváte plnými doušky a ani chladnější večery vám nemohou zkazit vaši skvělou a pozitivní náladu. Konec týdne bude, co se zábavy a harmonie v duši týče, pomyslnou třešničkou na dortu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V práci se toho na vás po dovolených navalí opravdu požehnaně. Nebudete vědět, čím vlastně začít nejdříve. Trochu se dostanete do stresu a to se podepíše nejen v pracovním životě, ale zejména v tom osobním. Nepřinášejte si problémy z práce domů.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zvýšená společenskost, která se u vás v poslední době objevila momentálně upadá. Nemáte na kamarády, či vzdálenější rodinu ani tu nejmenší náladu. Po celé léto jste si jich užili až až a nyní chcete zasloužený klid. Koncem týdne utečete na samotu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Setkání s přáteli vás mile potěší a budete za tyto společné chvíle velice rádi. Uvědomíte si, jak jsou pro vás kamarádi důležití a proto se budete snažit ze všech sil nezpřetrhat kontakty, i přes to, že už každý ve svém životě míříte někam jinam.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Úžasná porce energie, kterou vám pro tento týden nadělily hvězdy, vás bude provázet po celý den. Perlit budete nejen v práci, ale například i na domácím, či rodinném poli, kde zmírníte následky hádky mezi členy vaší rodiny. Můžete být na sebe pyšní.

Panna (23. 8.–22. 9.)

S vašimi výkony jsou v práci velmi spokojeni. Obzvláště vaši nadřízení vám doslova zobou z ruky. Vaše slovo má v zaměstnání velkou váhu a nejeden kolega si před vámi dává pozor na pusu. Povýšení je na dosah ruky, ale s ním jde ruku v ruce i závist.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Příjemnou zónou vám tento týden bude váš domov. Mezi všemi členy domácnosti vládne příjemná harmonie a vy se těšíte na svůj příchod domů. Večery probíhají v zábavném a veselém duchu a týden zakončíte společným možná i trochu adrenalinovým výletem.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Již delší dobu jste se vyhýbali jisté nepříjemnosti, které se však nyní už déle vyhýbat nejde. Musíte se dané situaci postavit čelem a nepříjemnost, co nejdříve vyřešit. Uvidíte, jak se vašemu svědomí uleví a vy budete hned o něco lehčeji usínat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tento týden je ideální k uskutečnění vašich restauračních plánů ohledně vaší domácnosti. Kutilský duch se u vás projeví hned na začátku týdne a vy můžete směle do toho. Vše vám půjde rychle od ruky a na konci týdne svou domácnost skoro ani nepoznáte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Přízeň osudu je vám nyní příznivě nakloněna. Daří se vám úplně všechno na co jen sáhnete. V práci jste za hvězdu celé kanceláře, doma vás vaše drahá polovička doslova na rukou nosí a co se týče zdravotní stránky, tak zde nad vámi neduhy nemají šanci.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ne nadarmo s říká, že karma je zdarma. Tento týden se o tom přesvědčíte hned dvojnásob. Nejen, že budete náhodným svědkem tohoto osudového zadostiučinění u kolemjdoucích, ale rovněž osoba, která kolem sebe plive jed, bude za své hříchy potrestána.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Na dovolenou jste se velice těšili, ale přijíždíte rozladění. Vaše polovička vám začíná lézt na nervy a na dovolené to bylo k nevydržení. Navíc se pokazilo snad vše, co se dalo. Od jídla, prostředí až po samotné ubytování. Vůbec jste si to neužili.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY