#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tempo tohoto týdne bude celkem hektické. Nevyhnete se konfliktům, zejména na pracovišti. Opakovaně se také naskytne možnost polepšit si v práci nebo získat lepší místo, tak ji nepropásněte. Důležité je i znovu nastolit harmonické vztahy v rodině.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vaše práce bude během tohoto týdne opakovaně oceněna ze strany nadřízených. Díky známým a přátelům přijde také šance na nečekaný posun v kariéře. Nevyhýbejte se kratším cestám, přinesou zisk. Hodně hezkých chvil strávíte s vaší rodinou a příbuznými.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zejména ve druhé polovině tohoto týdne vás potrápí stres a pocuchané nervy. Čeká vás boj s rozmrzelou náladou. Zároveň v sobě budete řešit dilema, zda hledat novou práci nebo zůstat v té stávající. I doma to bude někdy náročné, ale vše se uklidní.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Svým elánem budete uvádět okolí v úžas. Pustíte se i do řešení věcí, které jste v minulosti nedotáhli do konce. V zaměstnání se dočkáte uznání za svou práci a pokud podnikáte, začnete uvažovat nad novými aktivitami. Bude to celkem úspěšný týden!

Lev (23. 7.–22. 8.)

V pracovní sféře budete zářit. Odvedete spoustu práce, sršíte nápady a komunikace vám jde na výbornou. Na domácím poli se rozhodnete vylepšit bydlení a zmocní se vás kreativní nadšení. I když to s financemi není růžové, vy si dokážete skvěle poradit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nebude to nejpříjemnější týden. Ve snaze dostát své pověsti spolehlivých pracovníků zvýšíte svůj výkon a to navzdory tomu, že cítíte vyčerpání. Nepřehánějte to. Zdraví máte jenom jedno! Buďte příjemnější na rodinu a s penězi teď zacházejte opatrně.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Po většinu tohoto týdne bude všechno v naprosté pohodě. Budete také dostávat nejrůznější nabídky, zejména co se týká práce a financí. Ke konci pracovního týdne a o víkendu se dostaví lehčí rozmrzelost, kterou snadno zaženete v kruhu svých blízkých.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Stanete se žhavým kandidátem na zajímavou služební cestu nebo zahraniční stáž. Přesto budou mnozí Štíři přemýšlet, že změní zaměstnání. V tom současném jim to již nevyhovuje. Ukáže se také nutnost zapracovat na svém vzdělávání, zejména studiu jazyků.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budete v tomto týdnu dost zaměřeni sami na sebe. Ovládne vás touha po nezávislosti. To s sebou přinese nejenom zájem o kariérní posun, ale i o daleké země a jejich filozofie. Dost tím popudíte své blízké, kteří jsou spíše konzervativního zaměření.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Málokterá věc vám v tomto týdnu přinese tolik radosti jako chvíle strávené v rodinném kruhu. Věnujte se ale i svým přátelům! Dokážou vás podržet, když vám není nejlépe a radují se s vámi, když vás něco potěší a máte úspěch. Važte si takových lidí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden vám přinese spoustu elánu a zazáříte na mnoha frontách. Úspěchy čekejte hlavně v oblasti kariéry, dostanete echo, že se s vámi počítá na vedoucí funkci. Spokojené okamžiky prožijete i s blízkými a o finance si starost dělat nemusíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když počátek tohoto týdne přinese nutnost řešit určité finanční záležitosti, vše dobře dopadne. V dalších dnech už budete plní pohody a optimismu. V práci ocení váš kreativní přístup i schopnost stát si za svými názory. V rodině panuje harmonie.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY