#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Poslední dobou nevycházíte dobře s některým příbuzným. Problémy již trvají delší čas, stále se stupňují a vy se začínáte pomalu ignorovat. Musíte si uvědomit, zda je vůbec pro vás tento člověk důležitý a jestli si i dál chcete nechat diktovat život.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve vašem okolí je osoba, která vám opravdu pije krev a vy máte chuť s ní zpřetrhat všechny vazby. Nic vám v tom nebrání. Daný jedinec vám navíc stále škodí a závidí vám úplně všechno, na co si jen vzpomenete. Raději od takového jedince ruce pryč.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Trochu vás tento týden potrápí finanční stránka, protože jste poslední dobou měli opravdu velké výdaje, které však byly nutné. Nyní se budete muset trochu více uskromnit a i vánoční dárky pořizovat s pořádnou rozvahou. Neutrácejte za zbytečnosti.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kolem vás je poslední dobou živo. Samé narozeniny od kamarádů, společenské události, či rodinné večeře. Nejraději byste si však vlezli pod deku a pěkně o samotě vychutnávali knihu. Nebojte se s klidem odřeknout událost, na kterou se vám moc nechce.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden se vám bude obzvláště dařit v pracovních záležitostech. Hýříte skvělými nápady a vylepšováky, které nadchnou vaše kolegy, ale i nadřízené. Jen tak dál, díky vašemu úsilí na sebe povýšení nenechá dlouho čekat. Nepolevte ve svém snažení.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Mírně vás tento týden mohou potrápit zdravotní problémy. Nebude se jednat o nic vážného, přesto vás to donutí přemýšlet nad svým způsobem života. Je pravděpodobné, že některé věci ve svém životě zásadně přehodnotíte. Hvězdy jsou změnám nakloněny.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nechcete si přiznat chybu, kterou jste v minulosti udělali a stále vám daná záležitost leží v hlavě. Tento týden vás minulost dostihne a vy se jí budete muset postavit čelem. Nemusíte se však obávat, nakonec to vše dopadne lépe, než jste čekali.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden rozhodně nebudete chodit kolem horké kaše a vše řeknete na rovinu. Některým lidem nebude tato upřímnost moc po chuti. Vy však zjistíte, že pokud jste takhle přímí, je život hned lehčí a výtky ostatních si nebudete brát příliš k srdci.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Naštve vás jedinec, který vám něco slíbil a poté to vždy změní. Vy pak musíte čekat na jeho vyjádření a své plány podřizujete nespolehlivé osobě. Nenechte si tím kazit náladu a své plány nechte být. V jistých věcech je lepší spolehnout se na sebe.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Máte se tento týden opravdu na co těšit, někdo vám blízký nachystá velmi příjemné a nečekané překvapení, které vás dožene skoro až k slzám. Uvědomíte si, že máte kolem sebe skvělé lidi, kteří jsou vašimi přáteli a že ne každý má takové štěstí jako vy.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Myslete trochu víc na sebe a ne na ostatní. Mnozí toho využívají a pokud potřebují pomoct, či se na čemkoliv domluvit, tak se obrací na vás. Vy na pomoc většinou kývnete, i když se vám to nehodí. Nečekejte ani vděk, všichni to berou jako samozřejmost.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Je tady příjemné období, kdy začínají vánoční trhy a vy už se těšíte na procházky mezi rozsvícenými stánky. Dejte si však pozor na případné kapsáře, kteří jen čekají na svou příležitost. Hvězdy vám radí, abyste tento týden byli obzvláště ostražití.










Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY