Ve hvězdách

Po měsíci, kdy Slunce procházelo znamením Štíra, a kdy se po nás vyžadovala odpovědnost a trochu asketický přístup k životu, se Slunce přesouvá do Střelce, kterému vládne Jupiter. Můžeme se těšit na období, kdy posílí veškeré partnerské vztahy a kdy spolu začnou mluvit lidé, kteří zatím jenom mlčky míjeli. Než se však začnete radovat, uvědomte si, že Venuše se ve čtvrtek posouvá do Štíra, odkud nepříjemně posiluje žárlivost. Pokud nechcete mít doma dusno, raději k ní nedávejte příčinu…

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Od pátečního jitra do nedělního poledne, kdy je Luna ve vašem znamení, energií doslova překypujete. Velice přínosná bude zvláště noc ze soboty na neděli, kdy pod vlivem sextilu mezi Marsem a Saturnem konečně získáte odvahu k zásadním životním změnám.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve čtvrtek, kdy se Venuše dostává do vašeho partnerského sektoru, se můžete těšit na opravdu příjemné překvapení. Váš miláček totiž konečně pochopil, co je vaším největším přáním, a začal ze všech sil pracovat na tom, aby se vám splnilo.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Dlouhé podzimní večery vám vyhovují, protože si můžete číst, sedět u počítače a vůbec se věnovat svým koníčkům. Od středy výše, kdy bude Slunce ve Střelci, se však o vaši pozornost přihlásí partner, který má dojem, že se mu v poslední době věnujete více než málo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pokud od vás okolnosti o víkendu vyžadují nasazení fyzické síly, nevrhejte se rovnou do akce, ale nejdříve přemýšlejte. Když na jednu misku postavíte riziko svých zničených zad, a na druhou pár korun, které dáte někomu, kdo vám pomůže, je vaše rozhodnutí jasné.

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když se snažíte sebevíc, pořád vám něco chybí. Od pondělí do středy, kdy je Slunce ještě ve Štíru, máte pocit, že vás pořád kontrolují lidé, kteří na to nemají vůbec žádné právo. Od čtvrtka výše, kdy se do Štíra dostane Venuše, se svými názory postavíte proti zbytku rodiny.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud můžete někoho pochválit, neváhejte a udělejte to dříve, než vás někdo předběhne. Získáte tím přízeň člověka, který sice na první pohled vypadá velice nenápadně, ale který funguje jako šedá eminence, jež může ovlivnit váš život k lepšímu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Z několika zdánlivě nesourodých prvků dokážete vytvořit skvělý interiér, z několika totálně rozdílných lidí vysoce výkonný tvůrčí tým. Využijte víkendu, kdy je od pátku do nedělního poledne Luna ve vašem partnerském sektoru a donuťte své blízké ke spolupráci!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na každoroční vstup Venuše do svého znamení se sice obvykle těšíte, ale letos je to jinak. Velice dobře si uvědomujete, že svou pozornost pod jejím vlivem přesunete z pracovních záležitostí na soukromé, čímž můžete ohrozit slibně rozjeté pracovní projekty.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud se zejména ve čtvrtek rozhodnete trochu zpomalit, je to z vaší strany velice moudré rozhodnutí. Ve čtvrtek jste totiž pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Neptunem, která vám znesnadňuje správné pochopení skutečnosti a nutí vás do zbytečného rizika.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Uranem, si dejte pozor při řízení, při práci se stroji a vůbec při všech činnostech, při nichž je spěch špatným rádcem. Pokud byste se navíc dokázali ovládat i v komunikaci, bylo by to super.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jde o týden, kdy byste měli ve svém vlastním zájmu zařadit pomalejší rychlost. Partner vás sice může naštvat, ale vy byste se měli ovládat a nevyhrožovat rovnou rozchodem. Když vydržíte do konce týdne, určitě najde chvíli, ve které svůj prohřešek napraví.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pracovní část týdne je náročná, takže v pátek budete rádi, že ji máte za sebou. V sobotu a v neděli pak můžete využít energie sextilu mezi Marsem a Saturnem a najednou nakoupit veškeré vánoční dárky, za které navíc utratíte o dost méně, než jste plánovali.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY