#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zbavíte se některých problémů z minulosti nebo na ně aspoň změníte náhled. I to je osvobozující. Budete se také hodně věnovat svým dětem a rodině. Dost pozornosti zaměříte rovněž k financím. Musíte zjistit, kolik se vám zatím podařilo ušetřit peněz.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu se připravte na zvýšenou nervozitu. Bude vás provázet všude. V práci k tomu čekejte ještě hektické tempo, takže budete otrávení a plní myšlenek na změnu místa. Na řadu přijde i řešení minulosti. O víkendu se snažte pořádně odpočívat.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete se tentokrát věnovat ve velké míře financím a věcem s nimi souvisejícím. Hledáte možnosti, jak co nejlépe zajistit své blízké, protože vám velmi záleží na jejich blahobytu. V kariéře však nebudou věci tak příjemné, připravte se na stagnaci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

I když se budete cítit hodně unavení, přetažení a ubití stereotypem, najdete v sobě přesto chuť se zabývat rovněž rozvíjením svých vědomostí. Zamyslíte se také nad tím, co byste chtěli v brzké době změnit. Vaše plány jsou reálné, zůstaňte u nich.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden vám přinese spoustu vypjatých situací, ve kterých se pořádně zapotíte. Vaše nervy dostanou zabrat a následkem toho se zkomplikují i vaše vztahy s okolím. Přesto zůstanete zdravě draví a budete se snažit v práci prosadit a hlavně uspět.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše plány a cíle jsou to, co budete v tomto týdnu hodně řešit. Bude třeba obstát před ostatními a přesvědčit je, že vás nemohou svými názory ovlivnit. Snažte se věnovat své rodině a řešte s ní domácí problémy, máte totiž velké sklony je přehlížet.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete mít pocit, že jste bez energie, unavení a frustrovaní. Přesto se budete snažit vyřešit některé palčivé problémy a nedat na sobě přitom nic zdát. Na konci týdne do vás však jede nová vlna elánu a o víkendu se proměníte v nemilosrdného velitele.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Práce na posunu kupředu a rozvoji osobnosti bude ústředním tématem tohoto týdne. Budete se zabývat možnostmi, jak si co nejdříve splnit své plány a sny a nebude vám scházet patřičná průraznost a zdravá drzost. Zvážíte také investiční příležitosti.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Uprostřed tohoto týdne se u vás objeví přechodná ztráta elánu a nebude se vám absolutně do ničeho chtít. Nebojte se, je to způsobeno planetami i vaším hektickým životním stylem. O víkendu se věnujte rodině a přátelům a uvidíte, jak se vše vylepší!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zaznamenáte zvýšenou chuť otevřít ve svém životě novou kapitolu a zahájit potřebné změny. Problém je, že teď nemáte ani dostatek energie, ani tah na branku a schází vám také schopnost plánovat strategické kroky. Nechte to raději na příští měsíc.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Budete přemýšlet o některých zásadních životních krocích. Bude však lepší s nimi počkat na lepší postavení planet, proto si je zatím jenom naplánujte, to je důležité. Zatoužíte také lépe poznat lidi ve svém okolí. A proti splínu zabojujete prací.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zhruba v polovině týdne to u vás začne skřípat v komunikaci s okolím, nejradši byste byli sami a někam si zalezli. To se změní těsně před víkendem. V obou volných dnech pak budete rádi za společnost své rodiny a přátel a za každý rozhovor s nimi.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY