#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Slunce se přesune do spřízněných Blíženců a vaše dny naplní především rodinný život, plný činorodé komunikace. Rodinní příslušníci budou rychleji chápat vaše vyjádření. Zlepší se jim i manuální dovednosti. Komunikace doma bude ohnivá, vtipná a hlavně nekonečná, takže si přijdete na své.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Dojde k menšímu finančnímu ochlazení. Budete se z toho cítit sklesle a nějakou dobu potrvá, než se z toho vaše psychika vzpamatuje. Nebojte se sáhnout na některé z vašich finančních rezerv. Při sebevětší vůli nyní příliš peněz nevyděláte, ani nenamnožíte. To druhé je ostatně lepší ani nezkoušet.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Těšte se na to, že už se v práci konečně dočkáte ovací od vašich klientů, a nakonec i kolegové uznají vaše pokrokové výsledky. I v jiných sférách života se uplatníte zejména na intelektuálním poli. Tam si na vás nyní jen tak někdo nepřijde, ovšem vysoká laťka láká, takže nebudete mít o hovory nouzi.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Téma těchto vašich dní bude především láska. Jste evidentně zamilovaní a dokážete najít kompromis v každém partnerském modelu. A to kompromis, který přináší užitek celé rodině. Nebráníte se ani přivdaným či přiženěným dětem. Všechny blízké jste prostě ochotni vzít pod svá ochranná klepeta.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V každém případě tyto dny poslouchejte názory svých nejbližších. Sólové prosazování vlastních nápadů bez předchozí konzultace by se vám nemuselo vyplatit. Vaše komunikativnost je velmi vybičována nutností vydělávat vyšší obnosy, takže jste už téměř brilantními rétory, a to nejen v práci.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vypadá to na pracovní mračna. Bude pro vás však lepší neplést se do akcí, se kterými nesouzníte. Své kritické připomínky klidně řekněte kolegům i vedení, ale nečekejte, že vás někdo bude vnímat, či kýženěji poslouchat. Raději šetřete svou psychiku a věnujte se nějakému zábavnému koníčku.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden se k vám štěstěna bude obracet nikoliv zády, ale naopak v podobě nečekaných finančních přilepšení. Ty vám zařídí vaší kamarádi kolegové, kteří umí ocenit vaše pracovní kvality. A takto vám vzdávají úctu. Vy si tak budete moci dopřát něco, co už jste odkládali a potřebujete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zjistíte, že jste partnera podezírali neprávem. Bude lepší, pokud nyní ukážete své prozření poskytnutím naprosté volnosti. A opravdu nekontrolujte nic, ani partnerův mobil, tašku, přátele, rodiče. Učte se důvěřovat a vaše snaha se vám vrátí v podobě velmi pevného partnerského pouta.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Láska vám začne dělat radost, pomstychtivé myšlenky odložíte jako zimní kabát a budete vděční za trochu partnerského klidu. S protějškem si sice do ouška stále nevrkáte, ale žádné nové podrazy již vznikat nebudou, a to momentálně podstatné - svítá na lepší upřímnější časy mezi vámi dvěma.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete se trochu bát, protože se začínáte pohybovat v neznámém prostředí, nebo s novými lidmi, případně dostáváte neznámou zakázku. Po finanční stránce navíc procházíte velikou nejistotou. Vše dopadne dobře, jen příjmy přicházejí nepravidelně ve větších nárazech, zatím s vámi ale nehnou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tyto dny se naučíte jet jako počítač na multitasking, protože se potřebujete věnovat více zakázkám najednou. U všech si sice nejste jisti, zda za ně dostanete řádně zaplaceno, ale jakmile budete překvapení, že s placením nebude jediný problém, pokusíte se zvládnout je opravdu všechny.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Na vašem pracovišti zavládne doslova blázinec. Vy si ale naštěstí nemusíte hrát na jeho zřízence, takže se z pudu sebezáchovy spíše stáhnete a zaujmete pouze strategii přežít a odejít domů, co nejdříve to půjde. O rozvíjení kariéry, kreativity, vzdělání se nedá ani mluvit. Je třeba vyčkat.


Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY