Horoskop Jarmily Gričové

Hvězdy slibují na tyto dny spoustu změn. Vůbec o tom nepochybujte! Hned v pondělí se proti sobě postaví Mars a Saturn, takže budou problémy s autoritami. Šéfové narazí ve chvíli, kdy se pokusí podřízeným vnutit něco, co je opravdu nemoudré. Ve středu se Slunce dostane do Býka, atmosféra se alespoň přechodně zklidní. Poté Venuše přejde do Berana, a ti, co si stěžovali na nedostatek lásky, si naopak začnou stěžovat, že se pořádně nevyspí. V sobotu pozor na náhlé okouzlení, které může přejít v životní zemětřesení!

Beran (21. 3.–20. 4.)

O tom, že byste si mohli to, co chcete udělat, nejdříve rozmyslet, nesněte, protože se vám to stejně nepodaří. V tomto týdnu musíte riskovat a doufat, že to vyjde. Naštěstí je od čtvrtka ve vašem znamení Venuše, která vám poskytne spoustu nezištných pomocníků.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Středeční vstup Slunce do vašeho znamení vám kromě jiného přinese spoustu práce a zodpovědnosti. Pokud si chcete alespoň trochu užít, rýpejte se v zahrádce, nebo si alespoň na balkón kupte pár barevných květináčů. Už jen pohled na ně vám vylepší náladu!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Minimálně jednou v týdnu zjistíte, že se někdo spletl ve váš prospěch a začnete přemýšlet, co s tím. Když si však představíte, jak by vám bylo na místě člověka, který za své chyby tvrdě platí, zapomenete na úvahy o zbohatnutí a dotyčného upozorníte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V tomto týdnu se všechno odehrává neskutečně rychle a vy nevíte, co se bude v následujících pěti minutách vlastně dít. Zajímavý bude zejména čtvrtek, kdy vám ranní vstup Venuše do Berana připraví den, v němž bude i obyčejný spánek neskutečným luxusem.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Zatímco jste v minulém týdnu pracovali na vztazích, teď je čas, abyste vycizelovali svou vlastní kariéru. Pokud máte šanci začít znovu a jinak, hlavně si neříkejte, že jste na to staří nebo nezkušení. V tomto případě je hlavní nadšení, a toho máte na rozdávání.

Panna (23. 8.–22. 9.)

To, že se vaše představy o životě s představami vašeho miláčka míjí, vás už napadlo, ale když pochopíte, jak důrazně se míjí, velice vás to překvapí. Dobře totiž tušíte, že bude po vás chtít kompromisy, zatímco on si své názory hodlá ponechat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Do vašeho partnerského sektoru se konečně dostává Venuše! Pokud jste si dosud stěžovali na nedostatek příležitostí k seznámení, teď usoudíte, že všeho moc škodí. Hlavně o víkendu se kolem vás točí tolik lidí, až nevíte, jak jednoho od druhého odlišit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na to, abyste ostatním vnucovali své názory, opravdu nemáte. Dokážete je sice náležitě představit, ale pokud se někomu nezamlouvají, usoudíte, že je to jeho věc. Místo přemlouvání se budete věnovat spíše dětem, které se na vaše společné aktivity už třesou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud v tomto týdnu chcete uspět, je potřeba, abyste nejdříve připravili pořádnou strategii. Veškerá náročná jednání plánujte na úterý, kdy jste pod pozitivním vlivem konjunkce Merkura s Marsem. Partnerské diskuse však omezte, protože by nemusely dopadnout dobře.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Změny v lásce musíte stihnout od pondělí do středy. Ve čtvrtek se Venuše hned ráno dostává do Berana, a vy budete na všechno, co vám partner říká, reagovat zbytečně nasupeně. Když si ho nejdříve vyslechnete, možná zjistíte, že říká totéž, co si vy myslíte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Kdyby byl na světě náhodou ještě někdo, kdo pochybuje o vaší velkorysosti, má se šanci přesvědčit, že se mýlí. Ruku natahujete i k lidem, kteří vám kdysi dost ublížili, a vysvětlujete jim, že se nemusí omlouvat, protože vy jste už na všechno stačili zapomenout.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Setkání Venuše s Uranem, které v sobotu probíhá ve vašem znamení, a současný stacionární Merkur ve vašem domě majetku vás přesvědčí, že máte na víc, než jste si zatím mysleli. Pokud chcete s partnerem začít stavět nebo hodláte koupit byt, s chutí do toho!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11