#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nemáte rádi zbytečné prodlužování porad, věci, které by šly říci jednoduše, se balí do dlouhých proslovů, u kterých to naopak toužíte zabalit vy. Tento týden si navíc musíte zvyknout na zbytečně stísněnou atmosféru, a to nejen práci, ale i ve vztahu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Konejte tento týden rychle, protože vyhnívání problémů je často horší, než pokusit se vykoumat nějaké řešení. Neřešené problémy narůstají a vy byste pak přes ten kopec ani neviděli jiné radosti života. A to by byla pořádná škoda. Bojujte se stresem.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Spontánní uvolnění myšlenek jde ruku v ruce s humorem a kreativitou. S blízkými pocítíte vzájemnou inspiraci. A protože platí, že nejlepší myšlenky vás napadají, když jste uvolnění, podaří se vám vykoumat něco dobrého, co vám všem přinese radost. .

Rak (22. 6.–22. 7.)

Buďte tento týden sólisté. Především proto, aby se nenaplnil pověstný Murphyho týmový zákon - podstatou týmové práce je, že za neúspěch může ten druhý. Tím byste totiž mohli být v tomto případě vy. Ve věcech milostných si můžete užívat klidné období.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Při tomto týdnu máte pocit točení se v kruhu, kdy se vám nedaří vidět nějaká východiska. Nezbude vám, než změnit přístup jak jít na problémy a zkusit to vědecky a nikoliv intuitivně. Sepište si seznam veškerých pro a proti, ať už jde o lásku či práci.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vsaďte na správné šéfování. Pokud je vymezena odpovědnost, každý má své úkoly pevně stanovené a případné potíže se konzultují s odpovědnou osobou, funguje to lépe v zaměstnání i na domácí půdě. Pozor ovšem na zveličování všech zjištěných nedostatků.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Žijete v neustálé nerozhodnosti. Nečiňte nic zbrkle, s rozhodnutím byste měli být ztotožněni, pak za ním můžeme bezvýhradně stát, což vám umožní upustit od pochyb, zda by jiné rozhodnutí nebylo lepší. Doma vás podpoří, tak se jim s trápením svěřte!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Rozhodněte se v tomto týdnu ve většině případů podle toho, zda danou věc cítíte jako výhodu či nevýhodu. Obvykle pak nezbude prostor pro zhodnocení, zda se to bude zamlouvat kolegům, či co bude v dané chvíli výhodnější z pohledu vaší drahé polovičky.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ačkoliv budou mít kolegové proti některému vašemu kroku výhrady, vy si dovedete obhájit svoje stanoviska a ještě je přesvědčit o tom, že to bude výhodné i pro ně. I doma budete mít dobré nápady, které vaše blízcí ocení, například nějaký pěkný výlet.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nezapomínejte tento týden ani sami na sebe. Nemusíte všechno zvládat sami, přiberte si nějaké pomocníky, pokud to potřebujete. Život není jenom o práci, co takhle vyrazit někam na rodinnou návštěvu nebo pozvat váš protějšek na velmi originální rande.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ačkoliv si některé věci stále vyčítáte, měli byste za nimi udělat tlustou čáru. Žádný učený z nebe nespadl a vy jste tím získali zkušenosti. Dopřejte si více času na znovunabrání sil, třeba v přírodě nebo doma při nějaké činnosti s vašimi blízkými.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nepotěší vás pracovní komplikace, která vám ve finále přivěje spoustu dalších povinností. Nicméně všechno se dá zvládnout, tak zkuste vymyslet nový časový plán, a uvidíte, že to půjde. Blízcí momentálně nezlobí a překvapivě ani vaše drahá polovička.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY