#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete se opět cítit jako králové společnosti. Dobře se vám bude dařit taktéž v práci. Konstelace na obloze vám jdou na ruku, zrovna tak činí partner. Vlastně si nemůžete na současné době stěžovat - hoďte na sebe něco kouzelného a vydejte se slavit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Mělo by se vám dařit najít lidi, kteří jsou stejného zaměření jako vy. Společně poznáte mnohá esoterní tajemství a zažijete dechberoucí zážitky. Vám je esoterika a filozofie blízká, takže budete lačně nasávat nové informace a možná že i publikovat.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Bude se vám dařit zejména v pracovní oblasti. Některé práce ukončíte za podpory přátel, kteří ve vás vidí vaše lepší já. To nemáte problém vidět ani vy sami, dualita je totiž součástí vaší osobnosti. Vychutnejte si zasloužený relax po odvedené práci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Obecně se budete hřát v přízni planet, ale po pracovní stránce budete čelit nejedné překážce. Za úvahu by stálo zkusit to třeba s během přes překážky, to abyste se jednak aktivně relaxovali, a jednak abyste metaforicky trénovali na věci příští.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nyní je čas na aktivity, které potřebují množství vnitřní síly. Mnozí lidé vám budou šlapat na paty, ale to vás jenom nakopne k ještě k větší aktivitě. Tato doba patří vám, tak se směle pusťte do všeho, co jste si možná už před časem předsevzali.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Postavení planet se postará o to, že vám bude umožněno projevovat se více progresivně. Vaše schopnost pracovat je standardně obdivuhodná, ale většinou dostanete za své služby méně, než byste si zasloužili. Nyní tedy konečně dojdete i na ocenění.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Věřte lidem, kteří toho v životě hodně odpracovali. Ti znají lidské myšlení, slabiny i přednosti, a od nich se učte. Zapomeňte na knižní memorování, ono ne nadarmo se říká, že praxe je nejlepší učitelka. Výhodou je i to, že ušetřený čas věnujete čtení.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Díky podpoře planet se vám podaří najít dávku odvahy pro milostný i pracovní život. V práci budete možná muset vynaložit velké úsilí, zato partnerství se bude odvíjet hladčeji, než jste očekávali. Ideálně travte více času s partnerem a práci utlumte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dostane se vám spolu s ostatními ohnivými znameními přízně. Nepovažujte ji za samozřejmou, ale učte se pokoře a vydávejte ze sebe to nejlepší. Máte na to, abyste si polepšili ve všech oblastech a splnili si mnohé, co jste si předsevzali nebo vysnili.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden vám ohnivé planety dlouhodobě přinášejí možnost nasát trochu pompéznosti. Nebojte se společenských akcí. I když možná kolísáte mezi pozicí samotáře a lva salónu, máte rádi obdiv a ještě více vědomí vlastní důležitosti, tak si ho dopřejte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Těšte se z přízně v situacích, kdy budete potřebovat, aby proběhlo všechno podle původně stanoveného harmonogramu. Jeví se to tedy jako ideální doba třeba pro cestování, možná díky vám i ostatní lidé, cestující veřejnou dopravou, dorazí jednou včas.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Stav chudoby pro vás bude nebezpečně na dosah. Hodně to zatřese s vaší už tak nalomenou psychikou. Ač na obzoru chvíli nebude žádný světlý bod, přesto věřte, že vaše vynaložená pracovní energie dojde spravedlivé odměny a stav zázemí se též dostaví.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY