#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

S pracovními úspěchy může přijít i více peněz. Proto se nebojte dopřát vašim blízkým v tomto letním čase něco, po čem touží. Vaši peněženku by tyto výdaje totiž neměly nijak razantně ovlivnit. Pořiďte si i něco pro vlastní radost, něco, co v horkých letních dnech oceníte a budete si moci zalebedit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Můžete očekávat nečekaný výdělek, který přijde jako zářný blesk z čistého nebe. Přivýdělek nebo ušetření, ať už menší nebo větší, vám vykouzlí úsměv na tváři a vy si ihned budete více užívat letních dní. Nebojte se v letním čase dopřát si více pohody a věci, za které běžně neutrácíte. To je dovolená.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Kupte si něco, po čem již dlouho toužíte. Tento týden je pro to ideálním obdobím. Jestli dlouho přemýšlíte nad něčím, co si pořídit, tak teď to můžete začít realizovat. Neváhejte nad koupí elektrospotřebiče, dovolené či domácího mazlíčka. To vše by vám mohlo razantně zvýšit náladu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento měsíc se vám zadaří. Vaše peněženka bude překypovat. Pozor ovšem na podepisování smluv a formalit. Zkontrolujte si vaše dokumenty a úřední listy, zda je skutečně vše v pořádku. Nebojte se také zainvestovat do věci, po které toužíte vy nebo někdo z vašich blízkých. Radost stojí za to.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Finance pro vás budou žhavým tématem. Dejte pozor na nečekané výdaje a vždy mějte po ruce rezervu. Tento týden můžete peníze snadno získat, i o ně přijít. Buďte proto rozhodní a všechny svoje obchody, koupě, pečlivě zvažujete. Obchody, které lze bezpečně odložit, nechte spíše na jindy.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Koukejte po příležitostech a nebojte se po nich sáhnout. Tento čas pro vás bude dobou vhodnou pro uzavření obchodu nebo třeba i změny zaměstnání. Připravte si finanční plány pro nadcházející období. Ve finančních dokumentech si udělejte pořádek, mohlo by se vám to hodit kvůli kontrole.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nebojte se nových možností, jak si přivydělat. Zkuste být kreativní a prosadit se. Tento letní čas je pro vás v tomto ohledu jako dělaný. Zkuste zainvestovat nebo trochu zariskovat. Žádné nečekané výdaje by vás momentálně neměly potkat. Kdo vás ale může potkat, jsou noví přátelé a noví partneři.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokuste se ušetřit. Neměly by vás zastihnout žádné nečekané výdaje, tak toho využijte. Peníze našetřené v tomto období se vám můžou do budoucna velice hodit. Pokud plánujete dovolenou, zvolte méně nákladnější varianty, stejně více záleží na jiných věcech než na hvězdách hotelu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dejte pozor na nečekané výdaje, které vás mohou tento týden na rozdíl od jiných znamení zvěrokruhu rychle zastihnout. Všímejte si okolí a předcházejte problémům, které by mohly nastat. Čeká-li vás soud, nebojte se a věřte si, Luna a Merkur jsou na vaší straně. Proto směle do boje.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Peníze budou vaším nejčastějším tématem sporů. Dejte pozor nejen na peníze, ale také na majetek. Může dojít k nepříjemným změnám. Udělejte si pořádek ve finančních problémech a vše zkuste v tuto dobu vyřešit. Uzavírejte pouze nezbytné smlouvy a obchody, kterým se nyní nemůžete vyhnout.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Očekávejte kladný obrat ve vaší peněžence. Nečekané nebo ušetřené peníze vám vykouzlí úsměv na tváři. Jednejte se svými financemi ovšem obezřetně. Dejte pozor na drobné zlodějíčky i velké podvodníky. Důvěřujte, ale prověřujte. Dejte na svůj instinkt a řiďte se podle něj. Pak bude vše ok.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Černá luna působí na finance a společné vlastnictví. Mohou přijít kladné i záporné změny. Změny provádějte především tak, abyste s nimi byli spokojeni vy sami. Kladných změn a příležitostí využijte a pokuste z nich dostat maximum, které nabízí. Nebojte se investovat nebo obdarovat svoje blízké.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY