Horoskop Jarmily Gričové

Jde o týden, kdy planety zaručí, že se opravdu nudit nebudeme. V pondělí proběhne sextil mezi Sluncem a Uranem (rychlá rozhodnutí jsou ta nejlepší), v úterý konjunkce Merkura s Plutem (rázných slov se nebojíme), ve středu úplněk v Raku (rodina si vyžádá více pozornosti). Ve čtvrtek vstupuje Slunce do Vodnáře (Vodnáři, Blíženci a Váhy mají zelenou). V pátek si můžeme oddechnout a sesumarizovat všechno, co týden dal. V sobotu se Jupiter vrací do Berana (ohnivá znamení se mohou těšit na třeba i nezasloužené štěstí), a v neděli staré i nové lásky upevní sextil Venuše se Saturnem. Užijme si to!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Když se moc ptáte, připravte se na to, že se opravdu hodně dozvíte. Mezi vytouženými informacemi je však pár takových, které vás donutí, abyste začali pochybovat i nad tím, co je základní součástí vašeho života. Kdybyste se neptali, bylo by to lepší.

Býk (21. 4.–21. 5.)

I když v úterý není úřední den, měli byste vyrazit všude tam, kde potřebujete něco vyřídit, a kde jste se dosud s přehnanou vstřícností nesetkali. S pomocí konjunkce Merkura s Plutem se vyjádříte tak, že se nenajde nikdo, kdo by vaši žádost uměl odmítnout.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Zatímco v první polovině týdne jenom doháníte to, čemu jste dosud nevěnovali adekvátní pozornost, polovina druhá je podstatně zábavnější. Dokonce se vám podaří rozesmát i vaši vlastní tchyni, což je výkon, o němž jste dosud mohli jenom tiše snít.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V tomto týdnu musíte dotáhnout všechno, na čem jste téměř po celý minulý rok pracovali. Využijte posledních dnů, kdy je Jupiter v Rybách, a sáhněte si na štěstí! Pokud patříte k těm, kteří se snaží o rozšíření rodiny, mohlo by se to konečně podařit.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Zatímco dosud jste vašeho partnera považovali za nenáročného člověka, teď zkonstatujete, že jste se mýlili. Od čtvrtka začne mít velice jasné požadavky ohledně vašeho zevnějšku a dokonce vám i v časopise ukáže, jaké oblečení by se mu na vás líbilo.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Konečně máte šanci zbavit se vztahu, který vám už dlouho nic pozitivního nepřináší, a jehož se držíte vlastně jen ze zvyku. Udělejte to hned v úterý! Už ve středu se budete cítit skvěle a dokonce vás napadne, jaká je to škoda, že jste se neosvobodili už dříve.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I když patříte k lidem, kteří se snaží všechno řešit smírně a v pohodě, tentokrát se to bez ostré výměny argumentů neobejde. Když v práci dostanete na stůl odbyté podklady, s nimiž se nedá pracovat, dejte jasně najevo, že se vám to nelíbí a že to tolerovat nechcete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zatímco se vztahy všech vašich kamarádů zmítají v krizích, vy jste v pohodě a na nic si nestěžujete. Na počátku týdne dokonce ještě využijete Jupitera z Ryb a svému partnerovi koupíte výjimečný dárek jen proto, abyste mu do života vnesli radost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Celý týden může být příjemný, neděle bude vyloženě krásná. Venuše ve vašem znamení se dostala do sextilu se Saturnem, což se postaralo o stabilizaci vašeho vztahu. Najednou je vám jasné, že si přejete, abyste spolu s miláčkem zůstali po celý zbytek života!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Konec období, kdy je Slunce ve vašem znamení, vyloženě vítáte. V poslední době toho na vás bylo víc než dost, a vy jste se ani pořádně nevyspali. Naštěstí vás po náročném týdnu čeká víkend s Lunou v Panně, který péči o tělesnou schránku vyloženě přeje.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

K tomu, abyste byli na světě spokojení, potřebujete především chladnou hlavu. V žádném případě neberte vážně to, co vám o vašem partnerovi přijdou říct lidé, kteří ho nikdy neměli moc rádi. Stejně se nejpozději o víkendu dozvíte, že všechno je úplně jinak!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Když vám někdo vysvětluje, že váš vztah nemůže vydržet, protože jste oba hodně odlišní, nic nevysvětlujte. Museli byste jim říct, že patříte k lidem, kteří partnerskou harmonii moc nemusí. Prostě dáváte přednost vztahu, kde není vůbec nic jasné.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11