#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete velkými hráči. Málokterá výzva pro vás bude velká na to, abyste se jí nezhostili se ctí. Navíc dovedete být velkorysí, což ocení zase vaši blízcí nebo i kolegové. V lásce vám navíc půjde karta, takže se můžete těšit na spoustu zážitků vášně.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete našlapovat jako baletky, ač je to poměrně humorný příměr. Na čemsi vám totiž záleží a vy si přejte, aby byl výsledek co nejlepší. Vaší píle a odpovědnosti si tento týden budou cenit jak doma, tak i v zaměstnání. Nezapomínejte na své koníčky.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vaší hlavní radostí v těchto dnech bude na jedné straně příroda, kde budete z kvetoucí květeny sbírat síly. Tou druhou potom budou různé kulturní akce, kterých se budete chtít účastnit nejenom jako divák, ale klidně i jako aktivně zapojená osoba.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vaše nápady připomínají pohádkové báby kořenářky, které měly na každou lapálii lék a vždy dovedly nabídnout povzbuzení. Ani vy si nenecháváte svůj potenciál pro sebe a předvedete ho v plné kráse doma, tak i v práci. Navíc kohosi zajímavého potkáte.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Hrady a zámky mají na většině míst republiky už otevřeno, tak byste měli využít víkendového volna a vyrazit i s rodinkou za poznáním. Pokud to ještě pojmete jako školní výlet a ratolestem dopřejete menší rozchod, bude spokojenost na obou stranách.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud jste nevěděli, kdo ze slavných by mohl být vaším vzorem, dnes si uvědomíte, že jeden takový tajný vzor máte. V reálu naopak veřejně obdivujete starší generaci vaší rodiny, protože vás v mnohém inspiruje a umožňuje vám učit se stále nové věci.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Než začnete pouštět síru, navíc pro vás poměrně zcela netypicky, raději si tento týden všechno prověřte dvakrát, abyste se potom nemuseli omlouvat. Případně pokud už budete muset, vybavte se stylově omluvnými dárečky a svým zcela šarmantním úsměvem.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Dobré rady pouštíte jedním uchem tam a druhým ven, protože pro vás bude v těchto dnech mnohem důležitější vaše zkušenost. Buďte ale ke svému okolí ohleduplnější, nemyslí to s vámi zle, tak jim naznačte, že vám na nich záleží. I v práci to chce takt.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Budete mít tendenci domýšlet si věci, které se nedějí, ale vy uslyšíte v tomto týdnu dokonce i trávu růst. Zkuste svou fantazii raději uplatnit v umělecké tvorbě, můžete v sobě objevit spisovatelské vlohy, které v brzké době mohou být i zdrojem příjmu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Doma si budete připadat jako vedoucí skautského tábora. Všichni pořád loví nějaké bobříky, jenom do bobříka mlčení se nikomu nechce. Pokud chcete mít z domova opět oázu klidu, budete muset svolat rodinnou radu a pokusit se společně nastolit pravidla.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Láska vám bude předvádět svoje divy. A nepůjde právě o tahání králíků z klobouku, spíše se můžete nadít menší proměny z žabáka na prince, ale i naopak. Takže ať už nosíte růžové brýle, nebo jste je již sundali, mějte oči otevřené a vnímejte pocity.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vystačíte si v těchto dnech s tím, co máte doma, a nákupy vás nelákají. Mnohem více vás lákají výlety do přírody, kde se můžete odreagovat a na chvíli nemyslet na žádné existenční starosti. Zkuste pro svůj zájem nadchnout někoho z okolí nebo z rodiny.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY