#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Máte před sebou slibný kariérní vzestup, tak si jej nepokazte potyčkami s lidmi, kteří vás nemohou ničím obohatit a jen zdržují. Čas je příznivý především pro práci na výsluní - ideálně ve vedoucí pozici, a pokud žádná taková pozice není v dosahu, kralovat budete minimálně v zázemí svého domova.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete se častěji setkávat s lidmi dravými. Vaším úkolem bude jednat s nimi v čase - tady a teď. Ostatně nedostanete šanci na rozvažování, takže příliš na výběr mít nebudete. Důležité je nezapomínat po stresových situacích na odpočinek. Najděte si každý den chvíli na své zájmy.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Častěji nastane tichá domácnost, což je u vás opravdu nezvyk, protože zvláště v mluvení jste obvykle k nezastavení. Rozhodně však neřešte nastalou situaci křikem a gejzíry výčitek. Říká se, že jen čas všechno spraví a protože to od vás na rozdíl od opravářů nezní jako výmluva, zkuste se toho držet.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pokuste se opřít zejména o dobře postaveného Saturna, Neptuna a Pluta, kteří vám dlouhodobě zametají životní cestičku, a to aniž byste si je najali. Každodenní pracovní překážky jsou tak jenom drobným mráčkem v jinak rozsvícené obloze, na kterou se můžete s klidnou myslí dívat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Spokojte se chvíli s usedlým způsobem života doma s partnerem. Mělo by vám vyhovovat, že je často celý den doma s vámi a chce se věnovat vaší osobě. Dopřejte si vzájemné smyslové požitky a rozmazlování. Zjara vás to bude táhnout spíše ven, ale kdy jindy nerušeně lenošit, než v zimě?

Panna (23. 8.–22. 9.)

Finance máte často na programu dne, ne že byste jich měli nedostatek, ale spíše vám přijde, že jich ještě není dostatek. Jste pilní a dařit se vám bude i tento týden, dokonce nadstandardně, takže nakonec bude opět řešit, do čeho vydělané peníze investovat, aby se vám ideálně rozmnožily.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

U příběhů z knih a televize si odpočinete, ideálně u těch, kde nechybí vzletné myšlenky a také dobře končí. Inspiraci však tento týden naleznete rovněž při rozhovorech s různými lidmi. Říká se, že praxe je nejlepší učitelkou, a vy budete moci shledat, že tomu tak skutečně je. I vy máte co vyprávět.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete muset být velmi trpěliví a benevolentní. Předchozí domluvy budou váznout. Někdo slíbí svou účast na nějaké vaší akci, a pak těsně před tím odřekne, někdo neobstojí v činnostech, které nasliboval. Je třeba, abyste se věnovali aktivitám, které nevyžadují přesnost a spolupráci druhých.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pusťte se do něčeho nového, třeba do podnikání. Jestliže to u vás není možné pro jiné pracovní zařazení, vypusťte svou tvůrčí sílu do koníčků. Uvidíte, že se brzy rozroste a ovlivní mnoho lidí. Nyní není čas na přemýšlení, ale na konání a využívání toho, co už umíte. A že toho není právě málo.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Buďte sami sebou a nebojte se ukázat ve společnosti ani v práci, co ve vás dříme. Většinou u vás záleží hodně na náladě, zda jste výmluvní, nebo raději takticky vyčkáváte na lepší zítřky. Tento týden ovšem přeje především extrovertní upřímnosti než vysedávání v ústraní, takže se podělte o postřehy.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Přibudou vám partnerské potíže. Zjistíte, že protějšku stejně zcela nerozumíte. Neztrácejte čas psychologickými rozbory jeho reakcí a raději se vrhněte na práci, kde se můžete plně rozvinout. Je ideální čas pro začátky nových projektů a pro kreativní činnosti všeho druhu. Jaro přece začíná.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vztahy zamrznou a to už začíná jaro. Budete počítat s aktivitou svých blízkých v jisté záležitosti, ale ti se náhle odmlčí. Bude to pro vás nelogické, nepochopitelné a může vás to přivést takřka do depresí. A žádné vysvětlení nebude po ruce ještě hodně dlouho. Alespoň na sebe se ale můžete spolehnout.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY