#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden učiníte důležité rozhodnutí, ke kterému jste se odhodlávali už nějakou dobu. Až nyní však máte dostatek odvahy a síly, abyste dotáhli své plány do konce. Nepolevujte ve svém snažení a jděte za tím, co chcete. Ať to stojí, co to stojí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Dozvíte se novinu, která vás svým obsahem dokáže zvednou ze židle. Pozor na trapas! Raději se ovládejte a nedejte na sobě své překvapení znát. Mohli byste se dopustit pěkného faux pas! Takže zachovejte chladnou hlavu, než s informací nějak naložíte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Podaří se vám hluboce zapůsobit na svůj idol. Bude sice těžké potlačit nadšení a euforii, ale přesto se o to pokuste. Proč? Zdání nedostupnosti ještě zvýší vaše šance na úspěch. A i když vám bude nadšením zároveň trochu úzko, neztrácejte sebevědomí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V partnerském vztahu budete mít převahu. I když má tento stav řadu výhod, brzo pochopíte, že jsou pouze zdánlivé. V každém partnerském soužití je totiž stěžejním prvkem rovnováha. Snažte se ji proto získat zpět. Pak budete opět spokojení a šťastní.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Někdo vás bude s velikým zalíbením pozorovat při určité činnosti. Okatého zájmu si nelze nevšimnout, přesto raději zachovejte dekorum a tvařte se jakoby nic. Uvidíte, kdo se z vašeho nápadníka nakonec vyklube. Pokud v něm najdete zalíbení, neváhejte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden bude přát především vaší kariéře. Připravte se na kariérní růst, který vás překvapí a potěší zároveň. Kroky směrem vzhůru sice nebudou mílové, nicméně i tak vám způsobí nemalou radost. Váš postup je sice pomalý, ale jistý! Užijte si ho.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Dáte si těžko splnitelné předsevzetí. Dejte si tedy pozor na zbytečné a přehnané přepínání sil. Pamatujte si, že každý projekt potřebuje především trpělivost a vytrvalost. Nečekejte okamžité zázraky. Raději vsaďte na cestu pomalejší, ale spolehlivou.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden vámi bude zmítat neklid a pochybnosti. Ke strachu však nemáte sebemenší důvod. Zbytečně se podceňujete a nedůvěra v sebe sama se promítá i do vašich kroků. Přitom nemáte žádnou příčinu k obavám. Uvědomte si to a snažte se zachovat klid.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Přestože víte, že určité věci pro vás nejsou prospěšné a bezpečné, zvědavost vás přemůže. Výsledkem bude opatrný pokus zjistit či vyzkoušet něco, co vás nepřekonatelně láká. Když už vůle nebude slavit vítězství, snažte se napáchat co nejméně škod.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Padne vám do oka sympatická osoba opačného pohlaví. A to zrovna ve chvíli, kdy jste si mysleli, že něco takového (nebo spíš někdo takový) vás už nemůže potkat. Nyní se ale zdánlivé zakletí prolomí. Měli byste se proto chopit jedinečné příležitosti.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Dočkáte se vyznání lásky jako z romantického filmu. Bude to pohlazení pro vaši něžnou duši, proto si tyto okamžiky náležitě užijte. Budou to chvíle, na které jen tak nezapomenete. Na podobná slova lásky jste navíc už nějakou dobu napjatě čekali.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Dost už! To jsou slova, která si tento týden řeknete. Výsledkem bude, že se pokusíte zavést do svého života zcela nový řád. To, jestli se vám radikální reforma životního stylu podaří, záleží jen na vašem odhodlání. Nevzdávejte se lehce, máte na to!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY