#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Přestože prázdniny začínají až za několik dní, vy už budete myšlenkami u léta. Ačkoliv už dávno nejste školou povinní, toto období máte rádi, protože ve většině firem vládne okurková sezona a všudypřítomní turisté vnášejí všude onen pověstný letní ruch. Navíc i vy už plánujete dovolenou.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nepotěší vás, jak se vybarví jistý známý. A to se snažíte nevidět věci černě. Protože jste ale velkorysí, rozhodnete se mu dát ještě šanci, aby si napravil reputaci. I doma řešíte několik zádrhelů, ale nakonec se v závěru týdne ze všeho úspěšně vymotáte a dopřejete si zasloužený relax někde na dece.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete mít trochu potíže v komunikaci s autoritami. Komunikace je obecně vaše doména, ale jak máte pocit, že se na vás někdo povyšuje nebo dělá příliš chytrého, neváháte být uštěpační a pro nevhodné narážky nejdete opravdu daleko. Zkuste napřed přemýšlet a pak mluvit. Ušetříte si potíže.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zatímco někteří mají pocit, že je léto ještě daleko, vy už jste se zřejmě dávno nechali přemluvit mladšími ročníky a na zahradě vystavěli minimálně stany. Dobrodružství sice není vaše hlavní doména, ale zase velmi neradi trháte partu, takže o napínavé zážitky nemáte v životě nouzi.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Rozhodnete se vrhnout do něčeho, co by jiní odložili až po létu, ale vy razíte opačnou strategii. A zatímco konkurence bude chytat bronz u moře nebo u rybníka, vy budete moci nerušeně rozvinout svoje podnikatelské aktivity. A jak to vypadá, tento týden pro to uděláte hned několik kroků.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Přestože většinou nejdříve posloucháte hlas rozumu a teprve potom se radíte se svým srdcem, nebo to tak alespoň okolí a i vám samým někdy připadá, nyní budete jednat přesně naopak. Důležitější pro vás bude pocit spokojenosti a lásky než statistiky o vhodnosti či nevhodnosti určitého počínání.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pořídit si domácího mazlíčka není právě jednoduché rozhodnutí. Zvláště vzhledem k blížícím se prázdninám. Je to sice ideální čas k tomu, aby se případně děti naučily o vybrané zvířátko pečovat, ale může se naopak stát, že veškerá péče zbude na vás. Adopce v zoo by mohla být také alternativa.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte své plány, jak naložit se zbývajícími dny do léta. Tento týden se budete snažit především dohnat všechny resty a občas tak budete dohánět své blízké a kolegy div ne k šílenství. Oni totiž na rozdíl od vás razí heslo, že co počkalo do teďka, určitě počká do konce prázdnin. Většina tak zbude na vás.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Váš diář se počíná vyrovnaně plnit nejen pracovními schůzkami a dalšími firemními povinnostmi, ale i kulturními akcemi, kterých se tento týden bude konat nespočet. Dostanete se tak do drobného spánkového deficitu, ale sluníčko na vás působí jako baterie, takže rozhodně nejste bez energie.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V tomto týdnu na vás dolehnou jisté úřednické záležitosti, s největší pravděpodobností se bude jednat o přehledy sociálního a zdravotního, které budete na poslední chvíli chystat vy nebo někdo z vašich blízkých s vaší pomocí. Sluníčko za okny tak na vás bude působit jen jako příjemná kulisa.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Rozhodnete se v jistém směru podniknout ve svém životě kroky ke změně. Vyměníte šatník, vyměníte stávající místa, která navštěvujete, a pokusíte se i o inovaci některých svých názorů. Koho byste se však neměli vzdávat, jsou vaši přátelé, tedy ti, kteří stojí při vás, přestože je to s vámi mnohdy těžké.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Odmítnete si hrát na někoho, za koho se nepovažujete, a raději zkusíte jistou ošemetnou záležitost vyřešit po svém. Úspěch nepřijde hned, ale protože v sobě objevíte talent pro vytrvalost, v závěru týdne si budete moci pogratulovat k úspěšnému zdolání vytyčeného cíle. A gratulovat budou i jiní.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY