#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vliv Merkura s Jupiterem pokračuje, přináší spoustu zajímavých kontaktů. Máte možnost realizovat své bystré myšlenky a navázat přínosnou a prospěšnou korespondenci. Díky Marsu ve znamení Štíra jste jako parní válec a svou aktivitu rozhodně nebrzdíte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vytrvalost je vaší klíčovou vlastností. Tento týden napovídá, že se můžete těšit z úspěchů a blýsknout se zejména díky svým znalostem získaných ze studií nebo přímo zácvikem na pracovišti. Objevuje se výrazná setrvačnost, ale nemusíte se bát výkyvů.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Využijte tohoto týdne, abyste podnikli kroky, na nichž vám záleží a pusťte se do nových projektů. Energický Mars vás v tom podpoří! Tento aktivátor klade důraz na nezávislost a také smysl pro dramatičnost - i podivné reakce jedinců obrátíte v plus.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V pracovní sféře se vystříhejte toho, abyste se zapletli s osobou, která se domnívá, že zná cenu všeho, a přitom nezná hodnotu ničeho. Jinými slovy: někdo se může pokoušet nabourat se do vašeho projektu. Zvýšenou obezřetnost věnujte událostem v okolí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V první polovině týdne se snažíte usilovně pracovat a daří se vám, sklízíte i obdiv od ostatních. Milí Lvíčci, pak už tolik hýčkáni nebudete. Merkur není v protilehlém Vodnáři rozhodně žádným přínosem. Šíří problémy a komunikativní zádrhely v obchodě.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pro svou profesi využijte kvalit inteligentního Merkura, který podporuje výhody z obchodů. Pokud podnikáte, poohlížejte se po nových partnerech nebo klientech. Mentální čilost, konverzace, logika v organizování - to vše jsou teď vaše esa v rukávu!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Merkur vám zprvu může trochu zatopit, ale nenechte se jím vykolejit. Vaše jindy tak svěží, pohotové myšlení a diplomatický náboj jsou podrobeny přetahované, což přináší nervozitu. Také Luna varuje před škodolibostí. Někdo slídí po vašich slovech.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jste plní energie a sebevědomí, díky Marsovi ve vašem teritoriu také bystří jako štiky, takže své nápady realizujete rychle a bez průtahů. Venuše vám sype do únorového vínku notnou dávku společenské prestiže a zaplňuje hojně váš společenský kalendář.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pracovně jste na to skvěle, nastává super pracovní boom. Merkur se zabydluje v nadčasovém Vodnáři, což u vás zavání novými profesními možnostmi. Na světlo se mohou nyní dostat vaše geniální nápady, zvláště pokud se týkají vzdělání nebo kratších cest.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Energický Mars na vás působí pozitivně a jste plní elánu. Bez dlouhých úvah se pouštíte do záležitostí, které si vyžadují plné nasazení - díky vaší pracovitosti očekávejte úspěchy! Můžete podepsat prospěšnou smlouvu nebo narazit na šťastnou nabídku.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V tomto týdnu excelujete svým důvtipem, jste bystří a hýříte dobrými nápady. Merkur má za lubem připravit pro vás úspěšné období, takže se máte na co těšit! Bravurní posun zaznamenáte především vy, kteří se věnujete technické nebo vědecké práci!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pracovní sféra se jeví uspokojivě. Pokud věnujete energii novým záležitostem, Mars slibuje, že se brzy pohnou kupředu. Tato aktivní planeta je vám nyní nakloněna, takže nepolevujte! Je vám také dáno mít po ruce někoho, kdo umí organizovat i plánovat.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY