Horoskop Jarmily Gričové

Radovat se mohou zejména vodní znamení, která budou mít lásky a štěstí skoro víc, než si zaslouží. V úterý 16. listopadu budou mít vlivem trigonu mezi Sluncem a Jupiterem štěstí a bohaté společenské kontakty, které jim přinesou jen to dobré. Ve čtvrtek si mohou vychutnat působení stacionárního, a tedy velmi silného Jupitera z Ryb, který jim pomůže i tam, kde všechno jiné selže. Ve stejný den se do přímého chodu otáčí i Venuše, která přináší to nejlepší zase Blížencům, Vahám a Vodnářům. O trochu hůře na tom budou Berani, Raci a Kozorozi, kteří mohou mít dojem, že se po nich vyžadují city, na které nejsou zdaleka ještě zralí.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Můžete si vybrat, zda se budete snažit o štěstí v lásce, nebo v práci. V lásce vás čeká nový ctitel, v práci nabídka, která prověří vaše kvality. Pokud však chcete všechno zvládat, je potřeba, abyste na to byli odpočatí. Jen tak se vyhnete potížím se soustředěním.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Potěší vás dospělé dítě, konečně si sehnalo práci, která ho baví, a navíc slibuje slušné peníze. Středečního státního svátku využijte k návštěvě nějaké kulturní akce. Najděte si výstavu, která vás zajímá, a přemluvte miláčka, aby tam šel s vámi!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Je potřeba, abyste se udržovali v rovnováze. Nehledejte problémy tam, kde nejsou, ale nezavírejte oči před těmi, které reálně existují. Pokud si nevíte rady, nehledejte pomoc u přátel, ale u odborníků. Ti se na věci dívají nezaujatě a určitě najdou řešení.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jde o týden, kdy si opravdu nemáte na co stěžovat. Celý svět se točí podle toho, jak potřebujete! Zvlášť bohatý na šance je čtvrtek. Pokud vám někdo nabídne prestižní práci, neříkejte si, že na ni nemáte, ale berte ji jako příležitost, která vás pozvedne vzhůru.

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když je vám tento přístup bytostně cizí, uděláte lépe, když na sebe nebudete zbytečně upozorňovat. Vyhnete se tak obtížné situaci, kdy by vás válcovali lidé, kteří na vás v žádném směru nemají, a vy byste to přes veškerou snahu nemohli nijak ovlivnit.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Velice pozitivně vnímáte nedělní úplněk v Býku. Pod jeho vlivem se potvrdí, že je váš život stabilizovaný a vy se pohybujete po správné cestě. Kdybyste ještě dokázali odložit představu, že musíte pořád jen pracovat, a chvíli se bavili, bylo by to skvělé!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Využijte čtvrteční stacionární Venuše ve svém znamení a konečně si s miláčkem promluvte o tom, co vám leží na srdci. Předem byste si však měli uvědomit, že jeho přání jsou stejně důležitá jako ta vaše a vy byste nad nimi neměli ohrnovat nos.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud můžete někde zasáhnout a napravit hrozící nespravedlnost, určitě to uděláte. Postaráte se tím však o další potíže! Dotyčný se rozhodne, že vám náležitě poděkuje, a vůbec nechápe, proč se vám to nelíbí a proč říkáte, že se o dobrých skutcích mluvit nemá.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Neustále máte pocit, že by se ve vašem životě mělo něco zásadně změnit, ale vůbec netušíte, co by to asi tak mělo být. Bude nejlepší, když se na to pokusíte co nejdříve přijít. Realizaci však nechte až na příští týden, kdy bude všechno daleko lehčí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Svá rozhodnutí nikomu nevysvětlujte, protože po nich nikomu nic není. Obrnit se musíte zejména v případě, kdy se u vás o víkendu sejde širší rodina. Každý přesně ví, co byste podle jeho názoru měli dělat, a nechápe, že o jejich rady vůbec nestojíte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Některé vaše akce mohou přinést zcela jiný efekt, než jste čekali. Pokud se něco takového stane, nezbude, než abyste přiznali, že jste ujeli, a případně sáhli k omluvě. Není se čeho bát! Za zády máte stacionární Venuši a každý vám rád odpustí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jste opravdu na roztrhání! V týdnu jen stěží najdete den, kdy nebudete muset jít na nějakou oslavu nebo jinou podobnou akci. Naštěstí jsou doma plní pochopení a bez námitek vás vypraví mezi lidi. Všechno jim vynahradíte o víkendu, kdy budete jenom s nimi.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11