#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Během týdne budete muset nejednou zabojovat s pořádným splínem. Vlastně se vám neděje nic, co by se nedalo vydržet, ale vaše nálada je tak nějak stále pod bodem mrazu. S financemi musíte navíc nakládat opatrně. Rodina se o vás však pečlivě postará.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu budete hodně pracovat na tom, abyste se někam posunuli. V práci k úspěchu, v osobním životě k poznání a získání jiného pohledu na život. Ten vás může v mnohém obohatit. Finance jakž takž zvládáte. A s rodinou prožíváte krásné chvíle.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Hektické tempo tohoto týdne vám přinese spoustu událostí, ve většině případů však pozitivních. V práci vám to půjde, stihnete zaujmout důležité lidi. Budete se zajímat i o možnost investic a nezapomenutelné okamžiky strávíte se svými nejbližšími.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Týden proběhne ve znamení čilých interakcí s vaším okolím. Budete pomáhat, radit, kritizovat. A také se budete snažit zajistit si své místo na slunci. Nebuďte ale moc důrazní, šetřete city jiných. Buďte opatrní na zbytečné výdaje a milejší na rodinu.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Budete dost řešit vztahy s vaším okolím. Zkuste být méně odtažití a rezervovaní, bráníte tak vzniku nových přátelství a možná i lásky. Také se více věnujte svým nejbližším, potřebují vás a stojí o vaši společnost. Dejte si pozor na zbytečné výdaje.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden přinese řešení rodinných i pracovních záležitostí. Budete konfrontováni s nutností vyřešit určité věci. A také se zamyslíte nad tím, jak se propracovat k úspěchům. Nezapomínejte na své vzory. A užívejte si nerušeně blízkost své rodiny.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V tomto týdnu budete mít dvě ústřední témata. Řešení vztahů v rámci rodiny a partnerství a také přemíru pracovních povinností. V obou ohledech bude třeba něco změnit. V polovině týdne také ustane tlak planet a v mnoha sférách se vám citelně uleví.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Studujte a snažte se v tomto týdnu rozšířit své obzory. Je pro to ideální období. Nezapomínejte ale ani na to, že nemůžete přeceňovat své síly. Budete se také angažovat v urovnání vztahů ve vaší rodině. To je pro vás stejně důležité, jako kariéra.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Projevíte tentokrát intenzivní snahy se prosadit a vyniknout. A rovněž upozornit na své originální nápady. Nadřízení s vámi budou více, než spokojeni. Hodně času se rozhodnete věnovat také své rodině. S financemi si hlavu lámat rozhodně nemusíte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Záležitosti v různých oblastech se teď pro vás vyvíjejí dobře. Tento týden bude proto patřit k těm povedenějším. Budete se však muset naučit být diplomatičtější. Někteří lidé si myslí, že jste nevychovaní, takže je třeba jim to jednoznačně vyvrátit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V tomto týdnu sice zaznamenáte úspěch, ale také budete hodně uvažovat o tom, proč jste ve svém životě tak nespokojení. Možná přijdete na to, že to chce jenom změnu myšlení. Budete se láskyplně starat o své blízké a stanete se empatickým posluchačem.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když bude tento týden víceméně úspěšný na všech frontách, musíte si dát větší pozor na možné problémy v komunikaci. Způsobily by mnohá nedorozumění. Finanční stránka je u vás prostá všech problémů. A rodinné pole také nevykazuje známky nepohody.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY