Horoskop Jarmily Gričové

Venuše, která v posledních dnech skoro stála na místě, a nutila vás, abyste se důkladně zamysleli nad aktuální podobou lásek a vztahů, se v úterý obrací do zpětného chodu. Pokud nejste vyrovnaní s rozchodem, pokud byste rádi dali dohromady vztah, který se v poslední době uvolnil, budete mít ještě nejednu šanci! O to, aby probíhaly dobře i pracovní a praktické záležitosti, se ve středu stará trigon Marse s Plutem. Když záležitosti, která je pro vás důležitá, dáte veškerou energii, opravdu se nemůže stát, že by to nevyšlo.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Je potřeba, abyste si všechno, co musíte stihnout, rozdělili podle důležitosti, protože jenom tak se do svých úkolů zbytečně nezamotáte. Když to, na čem vám opravdu záleží, přesunete na středu až pátek, je úspěch zaručený a váš dobrý pocit jistý.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud jste ještě náležitě neoslavili své narozeniny, mnoho času nezbývá. Využijte pondělí a úterý, kdy je Slunce ve vašem znamení a Luna v Rybách, a vychutnejte si společnost přátel, kteří přijdou gratulovat ne proto, že by museli, ale proto, že chtějí.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Úterní stacionární Venuše vám přinese nečekaná překvapení. Pokud jste dosud s partnerem nedokázali shodnout, zjistíte, že stačí, abyste každý o kousek uhnuli a dohoda je jistá. Obvykle kompromisy neuznáváte, ale teď je vám jasné, že to bez nich nejde.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jde o týden, kdy můžete bez výčitek svědomí odpočívat a věnovat se sami sobě. V pondělí a v úterý si dejte pozor na dodržování pitného režimu, který máte sklon zanedbávat. Předejdete tak bolestem hlavy, které by vás jinak ve středu a ve čtvrtek čekaly.

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když vás to láká, nežeňte ani v práci ani doma nic do krajnosti, protože můžete přestřelit. V práci se můžete dozvědět, že se bez vás v krajním případě dokážou i obejít, a doma zjisíte, že proti vám zbytek rodiny vytvořil silnou a semknutou koalici.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ať se v tomto týdnu pustíte do čehokoliv, máte úspěch zaručený. Je jenom potřeba, abyste mluvili i ve chvíli, kdy se vám nechce. Pravda je sice zřetelná na první pohled, ale pokud to, co se kolem děje, nahlas nepojmenujete, nikdo o ní přemýšlet nebude.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ve chvíli, kdy zjistíte, že váš kolega definitivně ztratil soudnost, si ho stáhněte k hovoru mezi čtyřma očima. Možná si neuvědomuje, že svým jednáním komplikuje i váš život, ale vy musíte mít tolik odvahy, abyste ho na to náležitě energicky upozornili.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zatímco s vaším osobním partnerem je všechno v pořádku, a vy si ho můžete jenom chválit, s pracovními partnery je to horší. I když se vám nechce, musíte je během týdne několikrát zkontrolovat a ujistit se, že to, co říkají, odpovídá na sto procent realitě.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Než se rozhodnete pro rekonstrukci svého bydlení, měli byste si sednout a pořádně spočítat, zda na to vůbec máte. Je sice pravda, že by vám v krajním případě rodiče nebo sourozenci půjčili, ale za povídání, které by kolem toho bylo, by to opravdu nestálo.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Smiřte se s tím, že i člověk, kterého máte velice rádi, se občas může chovat jako kopyto. Naštěstí jste v pondělí pod pozitivním vlivem trigonu mezi Merkurem a Plutem, a dokážete mu to vysvětlit tak, aby se sám chytil za nos a začal pracovat na nápravě.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Až do konce týdne máte pocit, že se na vás všechno valí takovým tempem, že se v tom sotva dokážete orientovat. Naštěstí po týdnu následuje nedělní večer, kdy se Slunce dostane do Blíženců a kdy najednou zjistíte, že se před vámi otevřela nová široká cesta.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Uvědomte si, že máte právo měnit své názory a nikoho nemusíte prosit o souhlas. Jasně řekněte, co chcete, a veškeré debaty zatněte hned v zárodku. Pár lidí si o vás pomyslí leccos nelichotivého, ale většina známých usoudí, že jste se rozhodli rozumně.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11