#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V práci si najdete nové přátele! Konečně totiž vylezete ze své ulity a přestanete se stranit. Uvidíte, jak to ostatní ocení! Též vy sami zjistíte, že potěšení z práce a atmosféra v zaměstnání je ihned o sto procent lepší. A přitom stačí tak málo!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Poučíte se z minulých chyb a v oblasti lásky budete mnohem upřímnější. Zjistíte totiž, že je to daleko jednodušší, než mlžit a zamotávat se do vlastních lží, které se stejně nakonec provalí. Preferujte pravdu i za cenu, že se to může někoho dotknout.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V zaměstnání neprožíváte zrovna nejrůžovější období. Ba naopak, v poslední době se vám všechno takříkajíc sype pod rukama. Naštěstí jsou tu vaši kolegové, u kterých vždy naleznete zastání a povzbuzení. A brzy získáte zpět glanc, šťávu a i to štěstí!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve vztahu budete dělat viditelné pokroky, což potěší jak vás, tak partnera. Ostatně není se čemu divit. S protějškem se k sobě totiž naprosto perfektně hodíte. Jen se nesmíte nechat přespříliš ukolébat nynějším úspěchem. Pracujte na vztahu i nadále!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Naleznete nový zdroj financí, což vám způsobí nemalou radost! Ostatně není se čemu divit, finanční injekce se hodí vždy, obzvláště v poslední době. Jen pečlivě rozvažte, jak s penězi naložíte. Nebylo by moudré utratit je všechny za novou elektroniku.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nečekaně objevíte pár nových obdivovatelů. Samozřejmě vám to velice zalichotí. To bude ale tak všechno, co od vás vaši nápadníci mohou čekat. Moc dobře totiž víte, co chcete, a jdete si za tím. I přesto vám tato událost poněkud zpříjemní tento týden.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Opřete se do práce, kterou jste až doposud zanedbávali. I když to zpočátku nebude nic lehkého, vytrváte a nakonec dosáhnete kýženého výsledku. Bude vás to však stát poměrně dost sil. Příště proto raději nenechávejte podobné věci na poslední chvíli.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Usměje se na vás štěstí v podobě nečekaného finančního obnosu. Radost bude obrovská, pečlivě však zvažte, jak s penězi naložíte. I když by se to mohlo zdát jednoduché, myslete na budoucnost. Je možné, že najdete ve svém rozpočtu povážlivou mezeru.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pro osoby opačného pohlaví budete tento týden více než atraktivní. Budou po vás doslova šílet. Je to dáno dobrým rozpoložením, které se projevuje na vašem chování. Jste šarmantní, okouzlující a především též vtipní. Koneckonců, kdo by to neocenil?

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pro své přátele budete tento týden velmi důležitou oporou. Bedlivě proto sledujte své kamarády a případné nečekané výkyvy jejich nálad. Pravděpodobně totiž značí problém. Vyšetřete si čas a nechte přátele vypovídat. Tím jim pomůžete zdaleka nejvíce!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Blíží se k vám nová láska, i když ji prozatím ani zdaleka nevidíte. Jak to tak bývá, pod svícnem je největší tma. Rozhlédněte se kolem sebe. Pokud se oprostíte od svého stereotypního myšlení, zjistíte, že ideálního partnera máte opravdu na dosah.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nečekané výdaje vás tento týden v žádném případě nerozhodí. Jste na ně totiž perfektně připraveni a dokážete se s nimi velmi rychle vypořádat. Tato schopnost předvídavosti vás už nejednou zachránila před nemalými problémy. Važte si jí a pěstujte ji.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY