Ve hvězdách

Pokud si chcete udělat pořádek v citech, máte neobyčejnou šanci. Venuše z Kozoroha přináší řád i do citového života. Pokud ve čtvrtek v podvečer využijete jejího sextilu se Saturnem, sami od sebe pochopíte, že i manželství má svůj půvab, protože vám dává jistotu, kterou vám volný vztah nikdy neposkytne. V sobotu, kdy se Slunce spolu s Merkurem přesouvá do Vodnáře, se zase můžete těšit na skvělé nápady. Navíc máte dostatek odvahy, takže od prvního záblesku inspirace je k realizaci jenom krok.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zvuk, který vydá kámen, jenž vám spadne ze srdce, okolí sice nezaregistruje, ale změnu vaší nálady ano. Ve středu večer se dozvíte něco, co vás nabije optimismem, a co vám dá jasně najevo, že trable, které jste dosud řešili, jsou už minulostí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Všechno důležité musíte stihnout v pracovní části týdne, kdy je Slunce ještě v Kozorohu a kdy můžete bez obav využívat přízně svých nadřízených. Možná by neškodilo, kdybyste ještě jednou zavedli řeč na slibované zvýšení platu, a zeptali se, jak to v reálu vypadá.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Rodinné oslavy, které vás o víkendu čekají, zvládnete na výbornou. Sami se na nich hádat nehodláte, a pokud se bude chtít do hádky pustit někdo jiný, energicky mu v tom zabráníte. Pochvaly, které se pak na vás posypou, neodmítejte, protože jsou zasloužené!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pokud si chcete udělat radost, vyrazte o víkendu do nákupního centra, a tam se zaměřte na obchody s potřebami pro domácnost a kuchyňskými doplňky. Pravděpodobně se dostanete do akce, která vám umožní, abyste si za přijatelné peníze koupili něco opravdu luxusního.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Když v práci zjistíte, že vaše hotové elaboráty někdo čte a sem tam něco opraví, zbytečně se nerozčilujte. Celá záležitost má i svou dobrou stránku! Za chyby, které byste eventuelně udělali, pak neodpovídáte vy, ale ten, kdo celý text četl jako poslední.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Počítejte s tím, že vás o víkendu čeká o jednu společenskou událost víc. Naštěstí je Luna v Býku a vy v pohodě. S chutí vyrazte a snažte se, aby vám to slušelo. Nemusíte mít strach, protože kouzlo vaší osobnosti funguje bezchybně a ctitelé se jen pohrnou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Dost náročným dnem je čtvrtek, kdy se musíte vyrovnat s vlivem konjunkce mezi Venuší a Plutem. Do rozporu se dostanou vaše city a pracovní povinnosti. Naštěstí máte rozumného partnera, který pochopí, že jsou chvíle, kdy musíte v práci zůstat déle.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Od pondělního dopoledne do středečního podvečera si můžete říct o cokoliv, a většinu z toho i dostanete. Zvláštní štěstí budete mít v případě, kdy hledáte byt. Jakmile do jednoho vkročíte, bude vám jasné, že další hledat nemusíte, protože jste doma.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Šance na zásadní a hlavně pozitivní životní změny sice je, ale musíte si na ni počkat. V tomto týdnu spíše dotahujte staré záležitosti. Pokud chcete dělat něco pro budoucnost, přemýšlejte nad letní dovolenou, která si letos vyžádá víc příprav než obvykle.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ke hledání starých kamarádů musíte přistupovat tvůrčím způsobem. Ty, které sháníte, nenajdete ani na facebooku ani na internetu, ale na místech, kde jste si kdysi setkávali. Obětujte víkend a vyrazte na setkání s lidmi, s kterými si pořád ještě máte co říct!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když máte pocit, že se pracovní záležitosti rozvíjejí pomaleji, než by se vám líbilo, spěchem můžete všechno jen zhoršit. Pozor si dávejte hlavně na veškeré bezpečnostní předpisy. Myslete si o nich, co chcete, ale dodržujte je do poslední čárky.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Využijte čtvrteční příznivé Venuše a pokuste se ještě jednou navázat kontakt s člověkem, který se k vám nezachoval moc dobře. Pokud se vám to podaří, bude to vynikající. Pokud by vaše snahy odmítnul, bude vám zase jasné, že s ním už nemusíte ztrácet čas.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY