Horoskop Jarmily Gričové

Týden, který vás čeká, je sice náročnější, ale pokud se budete chovat náležitě, měl by projít bez větších problémů. Pozor si dávejte zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem neharmonické Venuše a kdy vás navíc ovlivňuje konjunkce Marse se Saturnem. Jednejte opatrně, do sporu běžte jenom tehdy, pokud jste si jistí pozitivním výsledkem. Na silnících hlídejte nejenom sebe, ale i ostatní řidiče. Při práci se zahradní mechanizací a s jinými přístroji dodržujte veškeré bezpečnostní předpisy.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Opět se přesvědčíte, že máte skvělé kamarády, kteří jsou za všech okolností na vaší straně. Ve chvíli, kdy zjistí, že se vám někdo snaží uškodit, vás aktivně začnou bránit. Oplatit jim to můžete v pátek, kdy vznikne situace, kdy můžete pomoci zase vy jim.

Býk (21. 4.–21. 5.)

I když jste zvyklí spoléhat na své síly a za každých okolností jet až na hranice možností, teď je potřeba, abyste zbrzdili. Uvědomte si, že v pátek je novoluní ve Lvu, které vás vyčerpá, a veškeré cesty odložte ve vlastním zájmu na sobotní ráno.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Hlavně v práci, kde je vás vzhledem k dovoleným opravdu málo, se chovejte tak, abyste si co nejvíce ulehčili život. Dělejte jenom to, co je opravdu neodkladné, a zbytek odložte na klidnější časy. Toho, že by se to někomu nezamlouvalo, se bát nemusíte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jako člověk, který miluje památky a historii vůbec, si skvěle užijete víkend. Vyrazíte na výstavu, kterou jste chtěli už dávno vidět, nebo navštívíte zajímavý hrad či zámek. Navíc je možné, že tam prožijete spontánní vhled do některého ze svých minulých životů.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Páteční sextil mezi Sluncem a Saturnem, provázený novoluním ve vašem znamení, vás konečně srovná. Od svého okolí i sami od sebe přestanete vyžadovat nesplnitelné, a vyrovnaně se spokojíte s tím, co můžete zvládnout a co vám vaši milí dávají dobrovolně.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jde o týden, kdy si můžete bez výčitek svědomí trochu odfrknout a věnovat se spíše sobě než ostatním. Víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, využijte k přečtení knížky, na kterou se těšíte už od začátku léta. Usedněte do křesla a nechte se obsluhovat!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Události, které přinese střed týdne, jsou sice nepříjemné, ale vy se kvůli nim odmítáte stresovat. To, že váš přístup byl správný, se potvrdí v neděli. Všechno se vyjasní, znepřátelené strany se domluví a vy radostně konstatujete, že se není čeho bát.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Hlavně ve čtvrtek a v pátek, kdy jste pod vlivem Luny ze Lva, si dávejte pozor na alkohol ve všech podobách. I když jste si jistí svým dokonalým spalováním, uděláte dobře, když si ráno po bouřlivé noci dobrovolně dýchnete. Předejdete tím velkému průšvihu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

To, že jste na dovolené, neznamená, že si odpočinete. Počítejte s tím, že se záhy stanete hlavou celé skupiny dovolenkářů, kteří se na vás budou obracet s větší důvěrou než na delegáta. Můžete si myslet, že vám to byl čert dlužen, ale přesto jim pomůžete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jste místy ve vyhledávání efektivních řešení tam, kde jiní složí ruce v klín a začnou si stěžovat na nepřízeň osudu. Pokud od pondělí do středečního večera využijete pomoci svého partnera, který se k vám připojí, budete mít nejen úspěch, ale i peníze.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když se vám nechce, měli byste všechno, co vám partner sdělí, brát vážně a taky nad tím přemýšlet. Když vám jasně říká, co chce ve vašem vztahu změnit, není dobře, když se budete uklidňovat tím, že jeho nápady jsou důsledkem toho, že nemá co na práci.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Fyzické neduhy vás opustí jako mávnutím kouzelného proutku a vy si začnete užívat léta podle svých představ. Když navíc odoláte tlaku rodiny a nenecháte se přivázat ke sporáku ani ke košům zeleniny a ovoce, které se musí zpracovat, bude to ještě lepší.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11