#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V oblasti lásky se vám díky Venuši ve znamení Lva daří nadstandardně dobře. Připadáte si přitažliví, máte sebevědomí jako málokdo a sršíte nápady a vybraným humorem. V žáru letních dnů se můžete lehčeji seznamovat. Dlouhodobá manželství se upevní, ale pozor i prověří skrze jiné milostné nabídky.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Bude se vám obtížněji dařit prosazovat své milostné představy. Je třeba si hlídat rovnováhu v partnerství. Nesmíte se podceňovat a brát na sebe partnerovy úkoly. Jestliže se naučíte říkat se zdravým sebevědomým své požadavky, protějšek se přizpůsobí a oba si brzy vyhovíte intuitivně.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tyto letní dny jsou vhodné pro seznamování a lehkou milostnou koketérii. Vztahy, které jsou letité a mají své zaběhnuté rutiny, se nyní mohou po delší době osvěžit. Mnohdy ale za cenu chvilkové nejistoty, pocitu ztráty protějšku a přeorání vzájemných pravidel. Nicméně výsledek bude stát za to.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Mnohé třecí plochy v partnerství vám eliminuje Slunce v Raku. Venuše ve Lvu vám dává do partnerství mnoho zbytečného velikášství. Jestliže vy sami jste již prosti těchto vlastností, tak se s těmito povahovými mínusy setkáte u osob vám nejbližších. Obtížně to budete snášet u partnera.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Venuše ve znamení Lva vám navyšuje sexuální sebevědomí. Umíte se před opačným pohlavím předvést v plné intenzitě. Při takové konstelaci nebudete mít nouzi o nápadníky. Nejde navíc jen o sexuální přízeň. Vliv Venuše lze užít v obecné rovině pro zharmonizování všech vašich vztahů.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vyvarujte se partnerských diskuzí, pravděpodobně by z vás protějšek udělal kohosi, kdo byl na sluníčku příliš dlouho, a vás by to hluboce mrzelo. Snažte se o toleranci a občasné nevycválané chování své drahé polovičky považujte za vtipný povahový rys. Časem se mu budete smát oba.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Partner vám bude připadat příliš zaměřený na sebe, vysvětlení nebudete znát. A záhy vám zase bude chtít snést modré z nebe a udělá cokoliv, aby vás potěšil. Řekněte si, že se ani nebudete snažit tyto duševní pochody pochopit. Ono totiž pravděpodobně ani žádné racionální vysvětlení neexistuje.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Partner vás bude nabádat, abyste se více bavili a nebyli tak nepříjemně vážní. Možná je opravdu potřeba se více uvolnit a maloměšťáckou morálku brát spíše jako doporučení, nikoliv jako doktrínu. A možná váš partner pouze myslí, abyste posunuli hranici mezi slušností a neslušností blíže k rošťáctví.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Cestujete, milujete naplno, pořádáte společenské akce, při kterých se obohacujete znalostmi moudrých lidí, v žádném směru nejste asketičtí. Své potíže s lidmi neodkládáte, ale rozdmýcháváte, nechováte vůči nikomu zášť a velice rychle se s každým, kdo s vámi vešel do křížku, zase usmiřujete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V lásce budete zdrženliví. Venuše ve znamení Lva po vás žádá, abyste své emoce uvolňovali. Dávejte své radosti i strasti najevo. Pokoušejte se více věnovat svému partnerovi. Vaše soužití velmi oživí návštěvy koncertů, výstav a společenské akce, kde lze komunikovat s podobně smýšlejícími lidmi.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Bude třeba se vypořádat s protikladně postavenou Venuší ve znamení Lva. Takováto konstelace vyvolává právní procesy. U mnohých z vás proto bude docházet na spory, často letité, někdy jen krátkodobé. V obou případech se pročistí vzduch a opět může mezi vámi nastat vztah přátelství.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nevměšujete se tam, kam nemáte. A jste vždy při ruce, když je váš protějšek nerozhodný a tápe, kudy kam. Umíte projevit mnoho citu, lásky a péče, avšak ponecháváte druhému volnost, a zejména svobodu volby v čemkoliv. Svého protějška nikdy nepřepečováváte, ani ho samou láskou nedusíte.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY