Beran (21. 3. – 20. 4.)

Snažíte se přemýšlet optimisticky. Obzvlášť pokud se jedná o nějaký problém, tak si myslíte, že když budete jednat rozumně, klidně a bez zbytečných negativních emocí, tak vše daleko lépe zvládnete. A máte pravdu! Uvidíte, že hned půjde všechno líp. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Čeká vás rodinná oslava. Přijdou tam i členové vzdálenější rodiny, s kterými nemáte moc dobré vztahy. Na ně se moc netěšíte a máte z toho nepříjemný pocit. Možná , že nedojde k žádnému konfliktu, ale s jistotou víte, že budou nějaké hloupé poznámky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nová známost vám úplně zamotá hlavu. Díky tomu si vlastně ani neuvědomíte, co je to za člověka. Jste až příliš oslněni jeho vzhledem. Tato osoba však pro vás není ta pravá. Chová se ješitně, má tajemnou minulost a rozhodně se k vám nechová férově. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nejste přehnaně ambiciózní člověk - spíše hledáte v práci klid a pohodu a možná i nějaké to přátelství. Nyní však zatoužíte po kariérním postupu. V dosavadní práci se vám zdá, že stagnujete a rádi byste něco dravějšího. Musíte ale změnit zaměstnání. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V práci je to momentálně velice náročné. Chcete si to trochu odlehčit optimistickým myšlením a srandováním s kolegy. Místo toho, abyste v práci ostatním alespoň trochu ulevili, tak se stanete terčem pomluv, že své povinnosti neberete příliš vážně. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nemusíte mít strach z náhlé ztráty peněz. Udělali jste poslední dobou nějaké investice, které nebyli stoprocentní. Nakonec se ukázalo, že jste peníze vložili tím správným směrem a nemusíte se prázdné peněženky bát. Někdy stačí naslouchat své intuici. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zejména konec týdne bude věnován jen rodině a aktivitám s ní. Užijete si společně spoustu legrace a vy si uvědomíte, jak moc je pro vás rodinný klid důležitý. Již dlouho přemýšlíte nad svým žebříčkem hodnot a říkáte si, že byste ho asi měli předělat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte rádi umění, sami jste velmi kreativní a stále vymýšlíte nové aktivity. Není na škodu občas vypnout a věnovat se krásným věcem v okolí a vy jste přesně ten typ člověka, který umí nádheru světa náležitě ocenit. Vyvolává to ve vás pocity štěstí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento týden vám hrozí unáhlená reakce. Hvězdy už však neprozrazují v jakém sféře vašeho života to může být. Je to totiž hodně otevřené a raději se mějte na pozoru doma i v práci. Řešte proto jakékoliv konflikty v klidu a hlavně bez zbytečných emocí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Nákupy jsou tento týden na pořadu dne. Těšíte se z každé maličkosti. Pořídíte si něco pěkného na sebe, ale nezapomínáte ani na své blízké, či mazlíčky. Domácnost by taky podle vás potřebovala trochu vylepšit a tak se na to s vervou a nadšením vrhnete. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

I když byste v práci rádi udělali nějaký posun, tak tento týden se nic nestane, co by se tomu jen trochu přibližovalo. Máte pocit, že už vaše cesta v této práci končí, že už vám firma nemůže dát nic nového a vy ji rovněž ne. Začíná vám nová kapitola. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Co se týče jakýchkoliv aktivit, a to buď v rodině, nebo mezi přáteli, tak si můžete být jistí, že se bude jednat o pořádnou nálož zábavy. Mezi všemi bude vládnout příjemná a hřejivá atmosféra, která vás nabudí k lepším výkonům a to dokonce i v práci. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY