Horoskop Jarmily Gričové

Zatmění ve středu sice probíhá ve znamení Střelce, ale opatrní by měli být zrozenci všech tří ohnivých znamení. Mají tendenci přeceňovat síly, před nebezpečím zavírat oči a pak se upřímně divit tomu, co je potkalo. Vodní znamení mohou využívat přízně Merkura, který se ve čtvrtek večer dostává do Raka. Raci, Štíři a Ryby budou pod jeho vlivem zacházet se slovem s podivuhodnou obratností. Přesně ví, co, komu a jak říct, aby jim všichni šli na ruku a plnili jejich přání ještě dřív, než je vysloví.

Beran (21. 3.–20. 4.)

I když říkáte, že vůbec nevíte, co se svým partnerským životem podniknete, nevadí, protože hvězdy v tomto týdnu rozhodují za vás. Hned v pondělí na vás zapůsobí tak, že sami pochopíte, že si s miláčkem nemůžete už dál pohrávat a začnete přemýšlet o svatbě.

Býk (21. 4.–21. 5.)

O tom, co se vám v tomto týdnu přihodí a povede, nebudete ani později nikde vyprávět, protože víte, že by vám stejně nikdo nevěřil. Setkáte se se skvělými náhodami a dostanete šance, o nichž jste dosud jen snili, ale které teď můžete prakticky využít.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Zatmění, které ve středu probíhá ve vašem partnerském sektoru, vybízí k opatrnosti. I když máte pocit, že je váš poslední objev naprosto dokonalý, důvěrou v něj neplýtvejte a peníze mu nepůjčujte. V příštím týdnu na to budete mít ještě dost času.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Čtvrteční vstup Merkura do vašeho znamení je dost náročný. Přesně víte, co chcete, ale přesto si uvědomujete, že vám vaše vzbouřené emoce brání, abyste se vyjadřovali jasně. Než začnete mluvit, utište nejdříve city, protože jiná cesta k úspěchu není.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Sextil mezi Venuší a Uranem, který ovládá pondělí, se vám postará o nejedno životní překvapení. Pokud potkáte novou lásku, sotva po hodině hovoru usoudíte, že je to přesně to, na co jste celý dosavadní život čekali a začnete plánovat společný život.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Týden je plný rozmanitých zádrhelů, ale o ty nejtěžší se vám postará vaše vlastní zdraví. Pokud si však myslíte, že vám lékař předepíše nějaké prášky a vy budete v pohodě, jste na omylu! Jediné, co vám doporučí, je zásadní změna životního stylu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Saturn, který je v pondělí ve vašem znamení stacionární, vás přinutí, abyste ještě jednou přeorali své pracovní plány. Pokud usoudíte, že musíte pohnout termínem své dovolené, udělejte to raději hned, aby měl partner dost času a mohl se s tím smířit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

O neobyčejnou intuici, která vám dobře poslouží celý víkend, se stará páteční trigon mezi Merkurem a Neptunem. Poradí vám přesně ta slova, která máte říct, aby si vás všichni v kladném smyslu zapamatovali. Navíc vám pošle do cesty ty správné lidi.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nejdůležitějším planetárním prvkem, který na vás působí, je středeční zatmění ve vašem znamení. Pokud potřebujete do plavek zhubnout pár přebytečných kilo, využijte ho k začátku diety. Kila z vás budou doslova tát a vy budete každým okamžikem krásnější.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Dost náročná bude sobotní kvadratura mezi Merkurem a Uranem. Celý víkend jste měli vyladěný do posledních podrobností a jen obtížně se smiřujete s tím, že partner na poslední chvíli program mění. Naštěstí vám vysvětlí, proč to dělá, a vy to přijmete.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Týden je vhodný pro rozhodování o tom, kam nasměrovat další tok svého života. Ku pomoci vám bude sloužit stacionární Saturn, který vás minimálně do středy drží při zemi a snaží se, aby vaše plány byly nejen krásné, ale i uskutečnitelné. Využijte ho!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Na počátku týdne s žádným rozhodnutím neotálejte, protože by to mělo fatální následky. Rozhodněte se a hned učiňte kroky, které se postarají, aby celá záležitost byla nevratná. O tom, že to byla jediná správná cesta, se přesvědčíte nejpozději v pátek.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11