#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pokud se již delší dobu rozhodujete, zda nerisknete pustit se do svých zálib coby přivýdělku k hlavnímu pracovnímu poměru, nebo dokonce jako hlavní náplni své obživy, hvězdy jsou vám příznivě nakloněny a přejí především samostatnosti a odvážným krokům. Vždyť tu máme jaro.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Můžete mít sice diář nabitý k prasknutí všelijakými pracovními povinnostmi a vaše lednička může přetékat vzkazy o tom, co všechno byste měli zařídit v rámci rodinných povinností, vy ale budete mít hlavu plnou především lásky a toho, co byste spolu mohli podniknout, někdy stranou povinností.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Podaří se vám v těchto dnech učinit soukromý objev, nebudete sice na Nobelovu cenu, ale pro vás osobně to bude velký krok kupředu. A co teprve pro vaše blízké. Zjistíte, že každý vnímá čas trochu jinak, a to, že vaši blízcí nemají takové tempo jako vy, ještě nemusí znamenat počínající stávku.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jaro, nejaro, zpěv ptáků si klidně vychutnáte i otevřeným oknem, vás totiž v těchto dnech bude zajímat především vaše práce. Nebude vám činit potíže soustředit se i na velmi náročné úkoly, se kterými si kolegové na rozdíl od vás nebudou vědět úplně rady. A co více, práce vás bude těšit.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Hřejete se v přízni hvězd, a nejenom těch na obloze, ale i těch ve vašem okolí. Máte štěstí na to setkávat se důležitými lidmi, kteří vám jsou ochotni vždy pomoci a nic za to nechtějí. Jejich velkorysost navíc není jenom nějakým trikem, takže se můžete těšit na spoustu šťastných náhod.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Na milostném nebi už dlouho hledáte nějaký ten vzkaz od vašich hvězdných inspirátorů, že se vám v lásce také začne blýskat na lepší časy, a jak se zdá, aniž by zahřmělo, podaří se vám setkat se hned s několika zajímavými lidmi, na které nezapomenete, ani když se již budete ubírat cestou domů.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete se potýkat s mnoha potížemi, a protože potíže jsou samy o sobě abstraktum, budou vás především čekat setkání s nepříjemnými lidmi. Bude třeba, abyste si osvojili asertivitu, ne říkat sice příliš neumíte, ale občas je to zapotřebí, stejně jako umět si říci o to, po čem opravdu toužíte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Potíže se na vás budou valit jako průtrž mračen a vy budete mít navíc neodbytný pocit, že vám ještě ke všemu kdosi odcizil deštník. Hlavně se snažte o zachování humorného nadhledu, jednak se nemusíte bát, že byste měli málo námětů ke smíchu, a jednak smích léčí a problémy zase zmizí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nacházíte se v trochu zátěžovém období, asi jako kdybyste se vydali na horskou túru netrénovaní a navrch si vzali nevhodnou obuv. Nicméně se nemusíte bát, ne každý den budete v zápřahu, takže se najde i čas na vychutnávání krás života, kterých je zvláště teď na jaře všude okolo doslova plno.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Váš osobní barometr úspěchů a obecně dobré pohody začne opět konečně stoupat, a to i bez vašeho velkého přičinění. Můžete si trochu vydechnout a dopřávat si šťastné okamžiky nejenom v pracovním a rodinném životě, ale i na poli milostném, kde jste zatím byli trochu rozpačitými hospodáři.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Hvězdy vám přihrají spoustu nevšedních situací, ve kterých budete moci paradoxně ukázat, jaké fyzické síly ve vás dřímají, přestože jste ve svém okolí pověstní spíše jako intelektuální koumáci než siláci. Ale ukáže se, že vás mnozí neprávem podceňují a vy umíte vzít i za práci manuální a jak.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vy budete velmi intenzivně vnímat energii jara. Rovnodennost jste si určitě nenechali ujít a ať už jste byli pohrouženi v meditacích, nebo jste slavili příchod jara kdesi v přírodě, jako to dělávali naši předci, nepochybně přijímáte z okolí spoustu podnětů pro svůj život a snažíte se inspirovat také své okolí.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY