Horoskop Jarmily Gričové

Jde o týden, hvězdy slibují, že se rozhodně nudit nebudete! Tvůrčí atmosféru plnou odpovědnosti, která vládne v pondělí, vystřídá v úterý citovost a důraz na emoce. Merkur vstupuje do Ryb, a milostnou poezii mohou psát i ti, kteří si jinak sestaví sotva nákupní seznam. Ve středu se těšme na překvapení v lásce, ve čtvrtek na pozitivní jednání a vyjednávání, která přinesou uspokojivé závěry. Pátek je určený k rozumnému rozhodování, sobota k domácím pracem. V neděli se můžete věnovat přátelům, kteří si rádi poslechnou referát o dobrodružstvích, jež jste během týdne zažili.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Máte šanci prokázat velkorysost i tam, kde by se jiní za svá práva bili bez ohledu na cokoliv. Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve Střelci, si máte šanci prohloubit své vzdělání. Nebojte se, že se něco nenaučíte, protože to zatím zvládli všichni.

Býk (21. 4.–21. 5.)

K dětem se chovejte vlídně, ale taky si dejte pozor, abyste je moc nerozmazlovali. Hlavně o víkendu čekejte debaty o penězích a o tom, na co má mladší generace nárok. Jasně řeknete, co dáte, a pak jenom čekejte, s jakou nabídkou druhá strana přijde.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

To, co momentálně prožíváte, se dá bez přehánění označit jako válka nervů. V práci se vás váš soupeř snaží přesvědčit, že na své místo nestačíte, a přemlouvá vás, abyste to vzdali dřív, než bude pozdě. Odolejte, situace se záhy změní ve váš prospěch!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve středu se těšte na večer, během něhož se najednou vyřeší všechno, co vám až dosud dělalo v partnerství těžkou hlavu. Pokud vás miláček pozve na večeři, oblečte se tak, abyste vypadali přesně tak důstojně, jak se při žádosti o ruku vypadat sluší.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Neptun se odsunul z vašeho partnerského sektoru a vy jste rádi. Veškerá domácí nedorozumění se řeší ihned a do dalšího dne si je zbytečně netaháte. Zmatek můžete mít jedině v účetnictví, kde hrozí, že jednu platbu zaúčtujete dvakrát a druhou vůbec…

Panna (23. 8.–22. 9.)

Čtvrteční sextil mezi Merkurem a Jupiterem vám dává šance, o kterých jste dosud ani nesnili. Je jen potřeba, abyste si zachovali chladnou hlavu a nebáli se obhajovat své názory. Mohou být kontroverzní, ale mají víc podpory, než si umíte představit.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V pondělí se můžete těšit na stabilizaci všeho, na čem jste v poslední době pracovali. Konečně nemusíte bojovat a můžete se soustředit na to, co je opravdu důležité. V pondělí navštěvujte úřady. Najdete tam spřízněnou duši, která pro vás udělá maximum.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Knížku, kterou vám partner přinese, neodkládejte do knihovny, ale nejdříve si ji důkladně přečtěte. Sonda do duše vašeho partnera, kterou tak získáte, je k nezaplacení! Máte tak jedinečnou šanci na odhalení důvodů vašich dosavadních zbytečných sporů.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Se seniorem rodu strávíte hodně času, ale nejsou to ztracené hodiny. S nezvyklou trpělivostí se s ním noříte do rodinné historie a hledáte na sobě rysy, typické pro vaše předky. Usoudíte, že dědičnost funguje, ale že vy jste si z ní vybrali to lepší.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Šanci na to, abyste se mohli na svůj život podívat z jiného úhlu pohledu, neodmítejte, ale využijte. Výsledky sice mohou být trochu nečekané, ale zase vám umožní, abyste se svými blízkými začali pracovat na novém typu vztahů, jež budou prospěšné všem.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Hovory o majetku, na které je tento týden nebývale štědrý, probíhají bez nejmenšího problému. V úterý se do vašeho sektoru hodnot vlastních dostává Merkur, který se postará, abyste jasně vycítili, kdy máte trvat na svém a kdy se vyplatí ustoupit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ať děláte cokoliv, máte při tom mít víc štěstí než rozumu. V práci dokončíte úkol těsně předtím, než se po něm šéf začne shánět, na silnici zpomalíte tak, aby vám dopravka mohla leda zasalutovat, a partnerovi řeknete v pravou chvíli to, co chce slyšet.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11