Horoskop Jarmily Gričové

Pokud zvládnete úterý, můžete si být jisti, že zvládnete všechno. V úterý se do konjunkce dostává Merkur, Mars a Pluto! Ze zemských znamení, která jsou známá svým tak trochu opatrným a hlavně realistickým přístupem k životu, udělá bojovníky bez bázně a hany. Pokud chcete Býka, Pannu nebo Kozoroha o něčem přesvědčit, dá vám to spoustu práce a stejně se vám to nakonec nepodaří. Obloukem se vyhýbejte diskusím s Berany, Raky a Vahami. Výše zmíněná trojkonjunkce je zbaví posledních zbytků rozumného uvažování. Pokud si mohou vybrat mezi rozumnou domluvou a konfliktem, vyberou si konflikt a roznesou vás na kopytech!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na otázky, které dostáváte, musíte odpovědět především sobě, i když to lehké nebude. V úterý čekejte konflikty s lidmi, kteří sice velice dobře chápou, co po nich chcete, ale domnívají se, že když se budou tvářit nechápavě, ušetří si práci. Vysvětlete jim, že se mýlí!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Merkur, který se v sobotu na chvíli vrací do Střelce, se vám postará o nečekané zvraty. Zatímco vy jste se těšili na klidné svátky, rodina je za vašimi zády naplánovala naprosto jinak a vás postavila před hotovou věc. Nezlobte se, mysleli to dobře!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Je zajímavé, že pod tlakem pracujete podstatně lépe než v pohodě. Poznáte to v sobotu a v neděli, kdy se Merkur vrátí do vašeho partnerského sektoru a kdy ve spolupráci s partnerem a zbytkem rodiny provedete doma něco, co můžete směle nazvat revolucí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

O zábavu se vám postará hledání dokladů, které musíte ještě do svátků předložit. Zvlášť zajímavé to bude v úterý, kdy musíte celou věc nachystat, abyste mohli ve středu využít úředních dnů a všechno předložit. Neztrácejte nervy, nakonec se všechno objeví!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Debaty o penězích, které na vašem pracovišti probíhají, vašeho hrdého ducha ponižují natolik, až uvažujete, zda by nebylo lepší, kdybyste šéfovi řekli, že o žádné odměny nestojíte. Nakonec dostanete víc než většina kolegů, ale náladu vám to ani trochu nevylepší.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Neustále přemýšlíte o tom, co byste mohli ještě udělat, aby vaše Vánoce byly opravdu krásné, a neustále vás nic nenapadá. Možná by bylo lepší, abyste nechali domácnost tak, jak je, a věnovali se spíše sami sobě. Na zatížená záda a ramena je nejlepší plavání!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Počítejte s tím, že vás minimálně jednou v týdnu kamarádka požádá, abyste jí šli pomoci vybrat buď vhodné vánoční dárky nebo oblečení, které si chce koupit. Bude to pro vás značné pokušení, protože přes veškerá předsevzetí neodoláte a koupíte něco i sobě.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Úterý, které je pro většinu lidí kolem vás skoro kritické, využíváte naprosto skvěle. Působíte nenápadně a z povzdálí, čímž docílíte stavu, kdy budou kolegové opakovat nápady, které jste jim naočkovali, a budou pevně přesvědčení, že je vymysleli sami.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve čtvrtek večer si dejte pozor na pokušení, které přichází ze zcela nečekané strany. I když si máte šanci zahrát v rámci vánočního večírku ruletu nebo něco podobného, raději neriskujte. Kdybyste prohráli, bylo by to zlé, a kdybyste vyhráli, bylo by to ještě horší.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jste opravdu skvělí a zasloužíte pochvalu! Od pondělí do pátku, kdy je Merkur ještě ve vašem znamení, uděláte všechno potřebné v práci, a pak si už můžete spokojeně oddechnout. Poslední adventní víkend si užijete v ničím nerušené pohodě těla i ducha.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud máte na začátku týdne pocit, že na vás dotírá choroba, jde o stav, který byste v žádném případě neměli podceňovat. Dopřejte si pořádné dávky vitaminů, ale hlavně nezapomeňte jít z práce rovnou domů, abyste bacily neroznášeli mezi kamarády a známé.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Z toho, že vám všechno zbylo na poslední chvíli, se neobviňujte, protože víte, že jste se dřív do vánočních příprav pustit nemohli. Naštěstí máte kolem sebe spoustu dobrých kamarádů, kteří vám pošlou vzorky svého vánočního cukroví, čímž vám vytrhnou trn z paty.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11