#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden druhé přesvědčujete. Tak bude láska vůči vašemu partnerovi hned víc vidět! Máte tendenci chovat se k němu hlavně více něžně a vnímavě než před nějakým časem. Tak si spolu všechno více užíváte! Především za předpokladu, že rozvíjíte společné, hlavně večerní chvilky, co mají patřit jen vám!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Máte v tom jasno! Jste si silně vědomí, jak hodně důležité jsou vaše vztahy. Před nabídkou peněz proto upřednostníte pohodovou práci! Ta vám totiž umožňuje mít čas na vlastní koníčky. Hlavně však na milovaného partnera, se kterým si chcete užívat! I na rodinu, kterou vychováváte, nebo ji podporujete.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V práci jste připravení na stres a máte hodně sil! Proto dobře pomůžete svému šéfovi, až to bude opravdu potřebovat. To se vám už brzy vrátí, buďto v ohledu financí, nebo díky zlepšení pracovních podmínek. Měli byste je mít opravdu lepší, než zatím jsou! Peníze i postavení si potom skutečně užijete!

Rak (22. 6.–22. 7.)

V zaměstnání to nijak nepřeháníte! Tento týden spíše více času věnujete rodině a svému partnerovi. Docela citelně jste jim chyběli! Budete si tedy většinou doma užívat společné pohody. Hlavně si více povídáte o tom, co jste zažili. A co byste opravdu chtěli! V kuchyni u plotny vyzkoušejte nové recepty!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Využijete vhodné příležitosti! Máte totiž šanci získat lepší klienty, kteří vám budou vyhovovat lidsky. Ale hlavně pro vaši firmu finančně. To se pak nebudete nijak zlobit! Tento týden je proto aktivně vyhledáte a nepolevíte, dokud u nich nezískáte šanci uspět. Objevíte manažerské vlohy, které v sobě máte!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jste plní pozitivních nápadů! Proto lásku rozvinete podle vlastních představ. Častěji budete navštěvovat přátele i okolní přírodu. Ale hlavně si doma s protějškem hodně popovídáte a rozvinete ty nejcennější city vašeho srdce. Zažíváte spolu opravdu šťastné období, kterého si dokážete hodně vážit!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Musíte mít také čas na své koníčky! Nedá se v jednom kuse pracovat. S milovaným protějškem se tedy začnete více věnovat kultuře. Nejen, že spolu navštívíte kina a koncerty, ale můžete začít hrát i divadlo! Dokáže vás to dost nadchnout, ale také skvěle uvolnit. Právě teď kolem sebe potřebujete milé lidi!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Konečně vás v zaměstnání lépe ocení! Šéf vůči vám bude mít více ohledů a to pro vás bude příjemná změna. Proto si zajistíte více času na partnera, s nímž urovnáte menší nedorozumění. Také se začnete věnovat domácnosti, která přímo volá po renovaci. Po večerech se na to nějaký ten čas určitě najde!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nedivíte se! Už na začátku týdne totiž budete mít možnost cestovat. Přivítáte to s opravdovou chutí! Ať už půjde o služební důvody, nebo vaše osobní cesty, vytrhnete se z nudného stereotypu! Hlavně toho, který vám už citově nevyhovoval. Takže určitě i něco získáte! Nejraději byste přivítali více lásky.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nevíte, co by bylo právě teď dobré dělat! Chybí vám jistoty. Proto jste docela nervózní! Je třeba, abyste se vyhnuli zbrklosti. Spoléháte na zdravý rozum a děláte dobře! Tak zvládnete mnohem více situací. Přátelé a blízcí taky budou stát vedle vás pevně! Důvěřujete lidem, kteří vás mají opravdu rádi.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaše intuice to vnímá dobře. Osobní vztahy vám teď opravdu nevycházejí podle vašich představ! Uvědomujete si, že byste partnerovi měli v životě více vycházet vstříc, tak by se vaše citová situace rychle urovnala. Udělejte jen první krok a pak už je jedno, kdo udělá ten druhý. Stejně to pak budete chtít oba!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Teď nemůžete vystát polovičatost. Proto toužíte po spolehlivějším partnerovi! Zdá se, že ke konci týdne budete mít možnost. Nadchnete se pro jednu přitažlivou osobu. Získáte si ji tím, že jí obdivujete! Ale zároveň o ní máte skutečnou starost, na což slyší. Může se však zlepšit i chování dočasného druha!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY