#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše peněženka bude mít neplánovanou dietu! Taktéž s pozdní dovolenou popřemýšlejte a nevrhejte se do zbytečných okázalostí, mnohem vhodnější jsou nyní cesty, jejichž cílem je dobrodružství a příjemné vzrušení. O kýžený efekt se stará vaše rodinné já.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Žijete naplno, o to krásnější jsou vaše společné volné chvíle, nevíte, co je nuda a dny jsou obrovsky kreativní. Pohodu vám může narušit jen období středu týdne, ve kterém jsou tendence k problémům ohledně papírování. S trpělivým přístupem máte šanci.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jupiter hlásá, že zkrášlování a tvůrčí aktivita pro blaho všech je vítána. Mimo to má tento Guru ještě jedno eso v rukávu a tím je možný přírůstek do rodiny. Neznamená to, že hodlá konat okamžitě, nicméně zahajuje šťastné období pro početí dítěte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Svým citlivým způsobem nacházíte souzvučný tón se všemi členy rodiny. Máte nyní dar dokonale mířeného slova, tak ho využijte! Tento čas je také velmi vhodný k soustředění se na školní povinnosti. Co se týče vašeho majetku, proveďte revizi vašeho auta.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Mars s Venuší souzvučně pobrukují, že vhodné bude od každého něco, aby to bylo spravedlivé. Co se týče prací na vašem domácím pozemku, je vhodné zaměřit se na prvky, které se týkají vašich sousedů. Pokud chcete vyřešit oplocení, bude to ideální čas.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Váš ochránce Merkur vás příliš zaměstnává! Přes všechno toí je pro vás důležité, abyste si našli čas na odpočinek, vaše psychika je pod tlakem a volá po uvolnění. Nejlépe dobijete energii s rodinou, na toulkách babí přírodou, která vás uklidňuje.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Je vhodná doba na to, aby se vám podařilo vykouzlit obdivuhodné zázemí. Hvězdy radí, abyste se zasoustředili hlavně na dekorace pomocí uměleckých prvků, které budete umět s kouzlem sobě vlastním sladit. Také ve vztazích se vám bude obdivuhodně dařit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Před rodinou jenom těžko ukryjete své tajemství. V tomto období očekávejte příjemné rodinné události. Radost vám způsobí pravděpodobně dcera nebo některá žena z vašeho rodinného kruhu. Rovněž vaše koníčky vám půjdou k duhu a budete rozvíjet svůj um.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Období od druhé poloviny týdne bude náročnější, ale zase máte možnost společně s rodinou prožívat i méně obvyklé aktivity nebo nalézt zalíbení v novém koníčku. Pro děti jste v tomto směru ti nejlepší komplicové! Nebojte se vystoupit z vlastního stínu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Silniční uzavírky, neodeslaný e-mail, ztracený dopis od příbuzných, to všechno vám hýbe žlučí. Jedinou oázou klidu jsou pro vás hlubší polemiky se sečtělým členem rodiny. Zkuste se raději inspirovat z klidu jogínů nebo z klidu babího léta v přírodě.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaše nálada dává chuť a optimismus, abyste se posunuli o pořádný kus dopředu. Venuše stojí při vás a vy tak pod její taktovkou dokážete hotová umělecká dílka. Hlavně vaše hnízdečko se blýskne! Originalita vám vlastní mluví za vše, zvlášť pro návštěvy.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jestli přemýšlíte o vylepšení bytového interiéru, přichází ten správný čas. Všechny temné kouty nyní zazáří, ba navíc z nich můžete udělat zajímavou přednost. Vaše fantazie vám je tím nejlepším pomocníkem a vaši blízcí těmi nejlepšími obdivovateli.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY