Horoskop Jarmily Gričové

Těšte se na velice přínosný týden, v němž si každý přijde na své! Pokud toužíte po duchovním rozvoji, využijete pondělního úplňku v Rybách. Jestli jste naopak nasměrovaní na výkon (zejména pracovní), orientujete se spíše na energii, kterou ve stejný den přináší trigon mezi Merkurem a Plutem. Pro lásku je vhodný čtvrtek, kdy se Venuše dostává do svého znamení Vah, pro zásadní životní změny naopak pátek, kdy je Pluto stacionární – v tento den odstartujete i to, na co jste dosud neměli odvahu.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zatímco ostatní mohou vsadit na energii, vy uděláte naopak dobře, když se budete držet zpátky. Planety vám sice dávají hodně šancí, ale vy si mezi nimi přes veškerou snahu neumíte vybrat tu nejlepší. Přehoďte rozhodování na partnera a dělejte to, co vám řekne!

Býk (21. 4.–21. 5.)

V pondělí máte spoustu šancí, ale přesto byste měli využít jen ty nejdůležitější. Je potřeba, abyste si podstatnou část energie nechali na čtvrtek, kdy na vás působí trigon mezi Merkurem a Jupiterem, jenž vám konečně přinese vytoužené štěstí.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Pokud máte něco společného se školou, měli byste se držet zkrátka. Svými akcemi můžete napáchat víc škody než užitku. Týká se to zejména rodičů dětí školou povinných. Když budete to, co se ve škole děje, řešit až v příštím týdnu, bude to lepší.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zatímco celý týden probíhá v pohodě a nic vám neschází, víkend vám všechno vynahradí. Pod neharmonickým vlivem opozice mezi Venuší a Uranem začnete na svém partnerovi hledat zbytečné chyby, a dokonce zauvažujete, že byste se ho zbavili nadobro.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ve chvíli, kdy se ve čtvrtek dostane Venuše do Vah, se do vašeho partnerství vrátí harmonie a všestranná pohoda. Hlavním tématem vašich hovorů konečně přestávají být peníze. Znovu oživíte společné zájmy a dokonce si dokážete naplánovat zajímavý víkend.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ať se děje cokoliv, vám je to jenom ku prospěchu. Z pracovních šancí si bezchybně vyberete tu, která vám poskytuje příležitosti vyniknout. V první polovině týdne navíc žijete čilým společenským životem a aktivně se seznamujete se spoustou nových lidí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Veškeré pracovní záležitosti musíte zvládnout do středečního večera! Když se pak ve čtvrtek časně ráno Venuše překulí do vašeho znamení, přestane vás zajímat to, co vás živí, a budete se starat jen o to, aby vám to v každé chvíli náležitě slušelo.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zajímáte o záležitosti, které se obecně označují jako duchovní? Měli byste si snad na pondělí vzít dovolenou! Úplněk v Rybách, který nastává, vás naladí na vyšší frekvence. Pokud dosud nevíte, jaký je váš životní úkol, uděláte si v tom jasno.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jako jedni z mála umíte bez problémů zvládnout sobotní opozici mezi Venuší a Uranem a vybrat si z ní to lepší. Novým kontaktům se nevyhýbáte, jste rádi, že se líbíte a ctitele si vychutnáváte, ale večer odejdete spořádaně domů ke svému partnerovi.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V tomto týdnu se můžete opřít o pomoc stacionárního Pluta ve svém znamení a využít všeho, co se vám dosud podařilo. Pokud navíc dokážete odložit zbytečnou skromnost, která je vaším největším nepřítelem, a dobře se prodat, úspěch je opravdu zaručený!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jestli se rozhodnete, že si na konci září zasloužíte prodloužený víkend, je nejvyšší čas, abyste začali uvažovat, kde ho strávíte. Odložte rozhodnutí na čtvrtek, kdy se dá čekat, že se dozvíte o zajímavém a cenově přijatelném zájezdu do blízké ciziny.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pondělí, kdy je ve vašem znamení úplněk a vy jste zároveň pod pozitivním vlivem trigonu mezi Merkurem a Plutem, můžete využít pro podání žádosti o zvýšení platu. Když to uděláte před polednem, je pravděpodobnost, že by to nevyšlo, opravdu nulová.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11