#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Stále čekáte na posun v svém životě. Dokonce číháte na nějaké magické znamení. Toto však bude jen na vás. Vy sami si musíte říct, že něco chcete změnit a posunout se dále. Nikdo a ani žádné tajemné síly vám k tomu nepomohou. Je to jen ve vašich rukou. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Milí Býčci, teď je ten správný čas pro jisté rozhodnutí, nad kterým již delší dobu přemýšlíte a nevíte, zda je pro to vhodná doba. Merkur je vám v této záležitosti příznivě nakloněn, tak proto vemte rozum do hrsti a o ostatní se postará Štěstěna. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Romantika na vás číhá na každém rohu. Máte před sebou láskyplné dny plné harmonie a příjemných chvilek strávených po boku těch nejmilovanějších lidí. A že těch, kdo vás milují, kolem sebe máte. Tento týden si uvědomíte, jak moc jsou pro vás důležití. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6.–22. 7.)

V zaměstnání jste tento týden snad tím nejužitečnějším jedincem. Nejen, že vám vedení svěřilo poměrně náročný úkol, ale mnozí kolegové nestíhají svou práci a na vás se obracejí s prosbou o pomoc. Vy rádi nabídnete pomocnou ruku a vše hravě zvládnete. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden vás podporuje inteligentní Merkur, který vám dává ty nejlepší předpoklady, jak najít ten správný směr a cíl. Pomůže vám k tomu jistá vám důležitá osoba, které věříte. Zásadní rozhodnutí však je z vaší hlavy, díky tomu vám to půjde skvěle. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nesnášíte nudu a stereotyp a po dnech plných zábavy vás teď jednotvárnost čeká. Potřebujete v práci dohnat nedodělané věci, spousta přátel je na dovolených a o samotě nemáte chuť vyrazit do města. Tak se vám svět smrskne jen na práci a cesty z ní. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V práci jistý kolega poukáže u šéfa na vaši chybu, které jste se omylem dopustili. Vy ji samozřejmě okamžitě a bez problémů napravíte. Kolega však ve vašich očích pořádně klesne. Stejně k tomu budou přistupovat i ostatní. Práskač si to pěkně zavařil. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden bude pro vás, milí Štíři, týdnem rozletu. A to jak po fyzické, ale i po mentální stránce. Pochopíte, že nic není jasně dané a vy tak můžete najít smysl ve všem, co vás obklopuje. Toto poznání vás učiní jedince, který má moudrý nadhled. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tento týden přichází od hvězd varování! Nesvěřujte se osobám, které zas až tolik neznáte se svými pracovními plány, či nápady. Mohli by to zákeřně použít proti vám. Nejen, že můžete být za hlupáky, ale svou pověst byste pak dlouho napravovali. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Aktivní týden u vás zanechá následky, jak fyzické, tak i ty psychické. Budete se cítit značně uvolněně a budete překypovat skvělou náladou. Hormony štěstí udělají ve vašem životě doslova zázraky. Fyzicky na tom budete trochu hůře. Únava svalů je znát! Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Merkur může tento týden způsobit potíže, zejména po duševní stránce. Vaši mysl bude čím dál tím více zatěžovat vaše minulost. Nebudete zcela úplně při smyslech a na vašich výkonech to bude znát. Hoďte některé věci za hlavu a hleďte do budoucnosti. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Někomu z vaší rodiny se značně přitíží a vás to trápí. Můžete si být však jisti, že štěstěna stojí při nich a tak se nemusíte obávat vleklejších, či snad vážnějších potíží. Po několika chmurných dnech vysvitne sluníčko a daná osoba bude zase fit. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY