#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden bude ve znamení vaší cesty za úspěchem. Půjdete si za ním s obrovským odhodláním a úsilím. Bude to stát hodně času i nervů, proto je pro vás důležité načerpat zpět síly fyzické i psychické. V tom vám pomůže čas strávený s nejbližšími.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Připravte se na změny k lepšímu na všech frontách. Zejména v práci si povedete znamenitě. Není vyloučený kariérní posun, zejména v souvislosti s novým člověkem ve vašem životě. Vylepšete ještě přístup ke svým blízkým a vše už bude zalité sluncem!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ústředním tématem tohoto týdne jsou emoce a vaše vztahy k okolí. Nebuďte tak perfekcionističtí a nároční k sobě i k lidem kolem vás. Pokud zvolníte, nesmírně se vám uleví. Budete se také zaobírat vylepšením životních podmínek a plánováním budoucnosti.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Bude na vás útočit stres ze všech stran. Jste bojovníci, a tak se tomu nebudete poddávat. Důležité je mít plán na krizové chvíle, abyste se nenechali zahltit chaosem. Zkrátka se zabývejte jen důležitými věcmi a ty méně důležité nechejte na jindy.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Podaří se vám v tomto týdnu vypořádat se i s těmi problémy, které jsou sice drobné, ale dokáží otrávit život. Potkáte lidi, kteří vás naučí vidět věci jinýma očima. A protože nemusíte šetřit, dopřejete si také příjemné zážitky s partnerem a rodinou.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Tento týden vás šetřit nebude. Nebo spíš nebudete šetřit sami sebe, protože příliš podléháte své rozmrzelosti a frustracím. Přijdou i světlé momenty a pokud se dokážete svým vnitřním pocitům postavit, můžete si z toho odnést dobrou lekci pro život.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Čeká vás pestrý týden. Mnoho věcí vyřešíte, některé přehodnotíte a zbavíte se starých názorů. Budete mít také čas přemýšlet nad svými plány. Vyhledají vás lidé, kteří od vás budou čekat pomoc, přinejmenším v podobě rady. Zvládnete toho opravdu hodně!

Štír (24. 10.–22. 11.)

V tomto týdnu si budete užívat pohody, klidu i úspěchů. Co by vás však mohlo přivést do problémů, je vaše přílišná upřímnost. Někdo zkrátka nesnese, abyste mu pravdu říkali do očí. Používejte proto více diplomacie. A těšte se na jarní dny s rodinou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Většina dnů bude velmi příjemná. Co vás bude brzdit, je možnost určitých zdržení a průtahů uprostřed týdne. Čeká vás hodně filozofování nad mnoha věcmi a také zvýšená starost o blaho vaší rodiny. Pozor na přehnanou sebedůvěru! Bývá často zrádná.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V určitých chvílích vám v tomto týdnu vyroste sebejistota nad snesitelnou hranici. Začnete si dělat smělé plány, týkající se vaší budoucnosti. Jen pozor na přehnaná očekávání! Ve správnou chvíli prokažte zdravou dravost, přinese vám mnohé výhody.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden bude plný nových inspirací, dobré nálady a šťastných náhod. Dostanou se k vám skvělé novinky, týkající se vašeho zaměstnání. Je hodně důležité, abyste se ve svém štěstí nezačali bezcílně plácat, ale rozumně toto pozitivní období využili.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete se v tomto týdnu obracet do svého vnitřního světa a zaobírat se tím, jak vám pomáhá vaše intuice. Potkáte člověka, který vám pomůže rozšířit obzory. Ukáže se potřeba zaměřit se více na své zdraví. V rodině to občas zaskřípe, ale vše se srovná.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY