Horoskop Jarmily Gričové

Pokud jste dosud měli pocit, že jste bezmocnou obětí osudu, která svůj život nemůže nijak aktivně ovlivnit, máte konečně šanci! Jde o týden, jehož energie mohou využívat nejenom všechna zemská znamení, ale kdy si na své přijdou všichni střízlivě myslící lidé. V pondělí, kdy je Merkur v Beranu stacionární, si budou užívat ohnivá znamení. Beranům, Lvům a Střelcům se bude dařit především v debatách a vyjednáváních všeho druhu. Pokud k těmto znamením nepatříte, dejte si pozor, abyste rozvášněným ohnivcům neustoupili víc, než jste původně chtěli.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pondělí, kdy je Merkur ve vašem znamení stacionární, zvládnete s přehledem. V klidu se vydejte na úřady, kde narazíte na někoho, kdo vám pomůže víc, než by musel. Všechno, co vyřídíte, si nechte hned potvrdit a zapsat, aby později nevznikly pochybnosti!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ať se pustíte do čehokoliv, dopadne to skvěle. Od pondělí do čtvrtka se sice nezastavíte, ale když doma uvidí, co všechno jste dokázali, potlesk vás nemine. V pátek se pokuste doma prosadit své vlastní auto, které je k vašemu novému životu nezbytné!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

I když se vám opravdu nechce, musíte se soustředit na to, co právě děláte. Hlavně v úterý se najde spousta lidí, kteří netrpí přehnanými ohledy a s chutí upozorní na to, co se vám zrovna nepodařilo. Do hádek se v takovém případě nepouštějte, nemáte šanci!

Rak (22. 6.–22. 7.)

S partnerem prožíváte období, které vám bohatě vynahradí veškerá nedorozumění, která jste spolu v poslední době měli. Vaše polovička je najednou chápavá a uznává, že i vy máte nárok na svůj názor, který může být dokonce odlišný od toho, co si myslí ona.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V neděli, kdy se v Beranu setkává Merkur s Uranem, přicházíte na skvělé nápady. Rodinu přesvědčíte, že je čas, abyste začali dovolené prožívat jinak než dosud, a hned jí nastíníte své představy. Souhlas, který sklidíte, je nejen bouřlivý, ale i upřímný!

Panna (23. 8.–22. 9.)

V pondělí, kdy se Merkur ve vašem partnerském sektoru zastaví, máte pocit, že se vám život kompletně vymknul z rukou a vy nemáte na nic vliv. Platí to zejména v práci, kde se veškeré dohody ruší a kde to začíná fungovat způsobem, který se vám nelíbí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Veškerá rodinná dramata, nad nimiž jste v poslední době tolik přemýšleli, se začala řešit. Na pozitivní zprávy můžete čekat zvláště ve středu. Na bouřlivou oslavu se šampaňským to ještě není, ale už to, že se poprvé po delší době pořádně vyspíte, není málo…

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zatímco ostatní by z toho, že si jich nikdo nevšímá, byli ve stresu, vy jste v pohodě. Děláte to, co potřebujete, a a tváříte se, jako by vás okolní svět nezajímal. Ve skutečnosti ho bedlivě pozorujete a činíte správné závěry, ale necháváte si je pro sebe.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud vás na začátku týdne ženou na služební cestu, berte to jako šanci. Kromě toho, co musíte vyřídit pro zaměstnavatele, zvládnete i spoustu věcí, které se týkají přímo vás. Pondělní nápady si pamatujte, rychle přijde čas, kdy je prakticky využijete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kritickým dnem bude v tomto týdnu středa, kdy nad zdravým rozumem převládne nezvládnutá bojovnost. To, že jste o své pravdě přesvědčení, je dobře, ale je zbytečné, abyste ji prosazovali způsobem, který proti vám postaví i ty, co dosud byli na vaší straně.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V sobotu a v neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, si můžete konečně užívat života. V práci toho máte sice dost, ale ne tolik, abyste si povinnosti nosili i domů na víkend. Využijte přirozené zvídavosti vlastních dětí a vezměte je do zoo nebo do muzea.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Poslední celý týden, kdy je Slunce ve vašem znamení, můžete využít k bilancování uplynulého roku. V úterý si navíc můžete spočítat stav svých financí a popřemýšlet, zda byste neměli na účet vložit mimořádnou splátku, která by vaše dluhy radikálně snížila.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11