#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jste aktivní jedinec a chybí vám slunce a trávení času ve volné přírodě, nebo třeba jen na zahradě. Snažíte se každou chvilku vyrazit někam za dobrodružstvím, ale počasí vám moc nepřeje, nepodléhejte zbytečně melancholii a najděte si jinou zábavu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V práci se to jen hemží novými úkoly a moc volného času vám nezbývá. Nejen že poslední dobou šidíte své koníčky, ale i přátele a rodinu. Naštěstí máte kolem sebe spoustu chápajících lidí, kteří jsou trpěliví a na vaši společnost si rádi počkají.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čeká vás poměrně zábavný víkend, na který se netrpělivě připravujete již od pondělka. Víkend je totiž plně ve vaši režii a vy chcete, aby vše dopadlo přesně podle vašich představ. Nemusíte mít zbytečné obavy, bavit se všichni budou naprosto bravurně.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Čeká vás důležité a náročné období. Možná budete muset dojíždět na pracovní školení, nebo vás čekají nějaké zkoušky, na které se již delší dobu připravujete. Nervozita stoupá a obavy se stupňují. Hvězdy jsou vám však nakloněny a vše dopadne skvěle.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Kolem vás se začne motat jedinec, o kterém nevíte, co si o něm vlastně myslet. Zda se snaží být vaším přítelem, nebo naopak proti vám kuje pikle a jeho chování je falešné. Na správnou odpověď jen tak rychle nepřijdete, ale následně budete překvapeni.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Poslední dobou trávíte čas pozorováním svého okolí a musíte si přiznat, že vám toto sledování dalo opravdu hodně. Z mnohých situací si vezmete dobré ponaučení a naučíte se svět vnímat trochu míň sobecky. Lidé kolem vás si této změny začnou všímat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Potkáte tento týden neuvěřitelně zajímavého člověka, který se vám stane inspirací do budoucna. Zasáhne vás jeho charisma, ale i názory na život, či jeho dobře mířené rady. Tato osoba se pro vás stane učitelem, jenž vám dosavadní život obrátí naruby.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Svůj život máte pevně v rukách a proto vás většinou nic nerozhodí. Máte vše pečlivě naplánované a své cíle plníte svědomitě. Pokud se však něco neřídí podle plánu, jste nervózní a máte pocit, že nestíháte. Zkuste se uvolnit a nechat život plynout.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Trochu budete tento týden pokulhávat v pracovních záležitostech. Ne že by se vám nechtělo pracovat, ale dáváte přednost jiným věcem. Dostatečně relaxujete, věnujete se osobním záležitostem a na profesní úkoly vám nezbývá čas. Vy to ale zase doženete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pouhá zmínka o jisté osobě vás dokáže rozzuřit do ruda. Na daného jedince máte právem pořádný vztek, pokud se ale jím budete příliš zabývat, tak to bude užírat vnitřně hlavně vás a daný jedinec to ani nepostřehne. Raději se soustřeďte jen na sebe.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Snažíte se vyjít někoho mu ze známých vstříc a dokončit úkol, o který vás požádal. Nakonec zjistíte, že je to nad vaše síly. Daná osoba jen využívá vaší dobroty a stále si diktuje další a další podmínky, které vás vyčerpávají. Je na čase říct dost.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S přicházejícími vánočními trhy na vás padne ta pravá vánoční nálada. Dopřáváte si drobné radosti, máte skvělou pozitivní náladu ještě podpořenou výborným punčem z náměstí. Nic vás nemůže rozházet a vánoční shon jde ale úplně mimo vás. Jen tak dál.










Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY